Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejtrapnější Ferrell. Přiznávám, že místy má film náběh na slušnou absurdní komedii, ovšem takový dojem se Ferrell a spol. hotoví okamžitě rozcupovat na cimpr campr nějakým svým tradičním nevkusně hloupým gagem (zaplaťpánbůh, že aspoň v "Horší už to nebude" se tomuhle Ferrell zdárně vyhýbal). A v žádném případě to nezachránilo ani jedno cameo známé tváře za druhým. Zkrátka a dobře, situace, kdy se Ron u výhledu na San Diego omlouvá své nové kolegyni, že chtěl jen udělat dojem, je pro celý snímek tak nějak symbolická. Stejně jako se ti, Wille, nepovedl ten fór s velrybí vagínou, nedostal si mě ani svým zprávařem. Sorry. Totiž Steve Carell, i v daleko menší roli, tě doslova zválcoval! To za něj jsou ty dvě hvězdičky - vždyť každou hláškou, a pomalu i každým obličejem, přímo zabíjí! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Christina Applegate mi je silne neprijemna, nemuzu ji vystat od dob Bundovych, ale tady jako by to ani nebyla ona, hrala dobre, ale hlavni hevzdou byl bezpochyby Will Farrell, takovehle role on opravdu umi. Tenhle film ma svuj laciny humor, ktery je prave zajimavy, nasmal jsem se vice nez dost ale nekdy to bylo prehnane a nudne. Takze 65% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super taková ta "ferrelovaughnowilsonostillerovka" tentokrát se skvělým maniakálním Willem Ferrelem rovnou v hlavní roli. Christina Applegate je taky super a opravdu jsem měl chuť pomazat její zadek sosem a AaAAAAAAAAa... :-))))) Jinak potěší role Vince Vaughna a camea Jacka Blacka, Bena Stillera a Lukea Wilsona. Plus super bitka mezi stanicemi což možná byla parodie na Gangy New Yorku. Komu se líbil Zoolander, Vybíjená atd. ten bude nadšen. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell ako Ron Burgundy, obľúbený hlásateľ hlavného spravodajstva ktorý prečíta hocičo z čítačky a jeho tým spravodajcov (najznámejší Steve Carell) sa musia pripraviť na príchod novej ctižiadostivej hlásateľky v podaní Christini Applegate. Hlavné spravodajstvo je tvorené veľmi schopnými komikmi ako sú ešte tí dvaja z „40 Years Old Wirgin“ (Carell a jeho kamoš, čo mu požičal svoju zbierku porna) a ten jeden z „Thank You For Smoking“ (hovorca pre zbrojársky priemysel). I keď všetci sa správajú ako s IQ 48 je to veľmi slušná komédia. Niektoré vtipy síce vyznievajú do prázdna no pár situácií je tu ozaj na popukanie, hlavne keď dôjde na konfrontácie Ferrell vs. Applegate. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to byla silenost, Ferrell snad musel bejt nadopovanej. Takle se maj tocit komedie, ktery pobavi jak maly, tak dospely, bez nechutnosti, zato s vynikajicima a originalnima napadama. Jen by me zajimalo, jak moc to vychazi ze skutecnosti. Dej filmu je sice docela jednoduchej, ale je to tak narvany vtipama, ze uz to snad vic neslo a par scen jsem jeste dlouho rozdejchaval. Samozrejme vsemu vevodi Ferrell, ale i ostatni stoji za povsimnuti. Hlavne Steve Carell v roli vymastenyho moderatora pocasi, Jack Black jako motorkar (mimochodem jedna z nej scen filmu) a pak Ben Stiller coby spanelskej moderator (jejich bitka je taky jedna z nej scen). Proste si nemuzu pomoct a musim dat 5*, takle jsem se uz dlouho nenasmal. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Mexický restaurant, který navštíví Veronica se jmenuje "Escupimos en su Alimento". Což ve španělštině znamená "Pliveme do vašeho jídla". (DaViD´82)
  • Původně měl být producentem Paul Thomas Anderson. (spiderpig)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen šestou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,6 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama