Reklama

Reklama

Robert De Niro: Mlčení jako zbraň

(TV film)
  • Francie Robert De Niro : L'arme du silence (více)

Obsahy(1)

Jeho výkony jsou nezapomenutelné, v soukromí by ho poznal málokdo. Portrét hereckého chameleona... O charismatické hvězdě první velikosti koluje celá řada historek a legend. Umí se totiž udělat neviditelným. Nejednou procházel davy, které se shromažďovaly před nějakou premiérou, a nikdo ho nepoznal. Zatímco takový Nicholson nebo Hanks pozornosti neujdou, ani kdyby si nasadila falešné vousy, De Niro klidně může chodit po ulicích schován v ulitě své postavy a žádné rekvizity ani maskování k tomu nepotřebuje. Jako člověk je tento nesmírně talentovaný herec přímočarý, neskrývá své politické názory, přispívá na charitu. Rozhovorů dal za celou svou kariéru žalostně málo. Prý za něj mluví jeho práce. Nezbývá než souhlasit, jak ostatně činí i autoři tohoto francouzského dokumentu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Je to můj filmový bůh a viděla jsem 90% jeho filmů. A víc nemám co dodat, jeho je třeba vidět a vnímat...Za mě respektovaných 95% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejde se ptát s revolverem v ruce: „You talkin' to me?“ a zároveň používat mlčení jako zbraň.. Klasický koncept dokumentu o filmové hvězdě, kdy se nějaký rys použije jako nit táhnoucí se její kariérou. De Niro jako smyšlený násilník, násilník inspirovaný reálnými násilníky a násilník inspirující jiné násilníky píše dějiny amerického impulzivního násilí. Čas probuzení, Zamilován a Stanley a Iris nikde. Ale asi jo, vždyť na těchto základech je Amerika postavená.. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Dominuje linka agrese. Škoda. De Niro je mlčenlivým nejen ve scénách, kdy se chystá někoho umlátit. Co třeba ve filmu Zamilovat se? ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Na charakterový příborník. Přeborník. Rezident, bez derniér. Svého času nezadržitelný motor, kmotr bránící tempo temna, (ch)rám rodiny. Berte ho, rabiáta filmových příbytků, beze zbytku. Od nártu po nitro. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama