Reklama

Reklama

Bláznivá mise 4

  • Česko Bláznivá mise 4: Nikdo neumírá dvakrát (více)

Obsahy(1)

V tomto díle je stvořen mocný krystal, který z člověka může udělat superčlověka. A tak Sam musí jako vždy pomoci a tento krystal se svými přáteli střežit, aby se nedostal do nepravých rukou a nebyl zneužit. Ale jak to tak bývá, krystal je ukraden a začíná boj o znovuzískání, ale i o záchranu Kodyžakovi rodiny. (Chupacabre)

Recenze (29)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tento diel bol dobry, ale tentokrat toho humoru bolo nejako pomenej a bolo to nejake viac akcne, ako uletene. Prve dva diely boli asi z tejto serie najlepsie. Klasicky akcny film bez roznych uletenych veciciek, ktore tu fakt chybaju. Ani ten Codyjack uz nebol moc zabavny, ale pri tom ladovom hokeji to bolo celkom zabavne, kde moc neplatili pravidla, len faulovanie tam bolo vsade, kde sa Codyjack pohol:) Jeho syn v tomto filme je uz vacsi, ale stale rovnako plechavy, ako otec, zdalo sa mi, ze ma nejaku nadrozmernu hlavu:) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tsui Hark vyklidil miesto a nastúpil Ringo Lam ktorý je v akčných sekvenciách ako doma. Horšie je, že "funny feeling" prvých dvoch častí je tatam, Lam pritvrdil ... viac mŕtvol a hlavne pribudla krv ... podstatne ubudlo narážok na špiónske filmy (Bond, Indiana a Rambo sú jediný co ma napadlo) ale stále sú tu tý istý herci takže pohoda ... ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Monolog si zřejmě dobře nepamatuje 3 a 4 díl , protože zde žádný roboti nejsou. Zde narozdíl od 3týho dílu není vše bráno ve stylu zkopírovat Bonda se vším všudy. Zde se navratil hongkongský humor a opět je tu plno akčních scén. Snad jen ty okaté citace nebo parodie na bondovky nebo na Indiana Jonese (gestapák spalující si ruce o horké artefakty) už nefunguje a kde tam je citace Ramba?. Z nostalgie a hlavně , protože je toto daleko lepší než bondoidní 3díl je toto na ****. Celkově je to na zabití nudy , není to dlouhé a ani neurazí. Dokonce nekteré scény zaujmou (Hokej , autoskok , zaverecná bitka). Skoda jen , že kouzlu druhého dílu se už zadný díl nevyrovnal a roboti a kaskaderské scénky take ubyly bud na minimum nebo zmizely. Tímto dílem koncí u nás uvadena serie Blaznivé mise. Pátý a poslední sel pouze na DVD v cizině v TV nebyl uveden. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ringo Lam rozpoutal akční peklo, je pravda, že ubylo trochu komediálních momentů, ale na druhou stranu ty kaskadérské kousky co uvidíte stojí za to. Automobilové honičky skoky, využití helikoptér, člunu, ultralightu, spousta soubojů tělo na tělo, stříleček. Co se týče narážek, tak určitě poznáte jednoho chlápka z Indiana Jonese, citace z Ramba, lehká inspirace Bondovkami. Celkově vzato, je to stejně dobré jako minulý díl, jen se pojetí série posunulo trochu jinam, navíc je tu Sally Yeh jako nový přírustek obsazení a i ona se umí ohánět. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK vstoupila do čtvrtého volného pokračování a dá se říci, že je tentokrát rozdělen na dva díly. První polovina je taková podivná komediální unylost a vypadá to, jakoby tvůrcům došel dech. V druhé polovině se to však záhy rozjede v úžasném akčním hávu dle dobře známých HK akčních tradic. Komediálních prvků a typických HK opičáren se i tu pochopitelně setkáme, ale popravdě, k smíchu tedy nic moc. Takže jako komedie opět slabší díl, ale co se týče akce, výborná záležitost. Škoda že to takto laděné není už od samého počátku. Inu proti gustu žádný dišputát a tak tu máme snímek v horším i lepším kabátě. Stejně jako u předchozích snímků je ohromná škoda, že se i tento počin dnes již řadí mezi ty pozapomenuté jak vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Opravdu škoda. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama