Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

foundation 

všechny recenze uživatele

Bozske Relikvie sa u mna radia na uplny vrchol Jackieho hereckej kariery. Perfektne namiesany kokteil humoru a skvelej akcie. K tomu jedno luxusne auto v ktorom sa skryva viac ako by ste cakali :D. Jackie Chan vo svojej vrcholnej forme. Co sa tyka pribehu druha relikvia sa mne osobne pacila este ovela viac :). ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Reklama na ošklivý Micubishi roadster jezdící po Itálii paradoxně zachraňuje film jednou pořádnou honickou (i když bergmanovska scéna, ve které se Jackiemu o autě i zdá, je opravdu WTF). Škoda, že na závěrečné výbušné finále padl skoro celý rozpočet, takže mimo úvodní parodie na Indyho sledujeme po většinu stopáže vatu, vatu, vatu, což znamená Chanovy vtípky a obličeje. Ovšem nejvíc sráží film dolů otravný sidekick Alan Tam,popový zpěvák typu Biebera. Chan se od levných bojových cecek posouvá k beckovym akčním komediim a snaží se proniknout na západ. Levná kopírka ale nebyla to pravé. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně best film ever z Jackiem. Perfektně vyváženej mix akce a humoru. Svižná hudba. Zajímavý přenesení děje do Evropy (natáčelo se na území tehdejší Jugoslávie koproducentem je Jadran film) Scéna vystřílení výstavy je typicky v Hong Kongském stylu dále perfektní auto honička i epický finále s velkolepým skokem na horkovzdušný balón. Fakt nemám nic co bych vytknul. Jako bonus se pak ještě navrch můžete v závěrečných titulcích podívat na scény ze kterých mrazí. Jo jo ten JC byl fakt magor a při některých nepovedených akcích málem i zařval. Tyhle starý poctivý kaskadérský výkony mám prostě rád a vydají v pohodě za tunu gigantických digitálních efektů. Zkrátka Jackie Chan na vrcholu sil, spousta hlášek a situací který mě permanentně odrovnávali. No prostě nářez a jedna z klasik na kterých jsem vyrostl. Už tak nějak ani nevím co dalšího bych dodával snad jenom, že tenhle film nejde nemilovat a taky proto si ode mě vyslouží jasných 100% ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Silně nadhodnoceno. Trochu slušné akce asijský jestřáb předvádí pár minut na začátku a na konci. To, co se děje asi hodinu uprostřed je humor plný pitvoření, který by snad rozesmál předškoláky, děj o ničem, herecký výkon nelze objevit. Slabý asijský odvar z o něco starších francouzských komedií (Belmondo, Les Charlots, Funes etc...). Spoluuživatelé to zřejmě viděli na vhs těsně po revoluci, kdy podobných filmů moc nebylo, takže účinek byl mocnější než síla všech božských relikvií dohromady. 30%. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sem to neviděl na začátku devadesátých let, to by to pro mě asi byl kult jako třeba Bláznivá mise. Bohužel sem to zhlíd až více než dvacet let od vzniku filmu a dneska už to působí zastarale a chvílema i směšně. Chvílema je to docela zábava, úplnej průšvih to není, ale zapamatováníhodnej film taky ne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Ve 32. minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk . (Terva)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama