Reklama

Reklama

Kočka a pes: Šílené dobrodružství

  • Francie Chien et chat (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Hned dvě naprosto nečekané dvojice se spolu musí vydat na dobrodružství a na cestu plnou karambolů a zábavy. Načančaná Monika si hýčká svou internetovou celebritu, kočku Divu. Zloděj Jack právě šlohnul exklusivní drahokam. Jeden psí podvraťák mu ho spolknul, a tak si ho osvojil. Všichni mají stejnou cestu letadlem, jenže zatímco páníčci bez problémů vzlétnou, kočka a pes vypadnou ze zavazadlového prostoru a zůstanou trčet na zemi. Kromě počtu nohou snad ani nemohli být rozdílnější. Přesto se shodou řady událostí spolu ocitnou nafoukaná kočka a zatoulaný pes. A stovky mil od nich se musí spojit vyfintěná Monika a hledaný zloděj. Lidská dvojice se vydává hledat své opravdu drahé a cenné miláčky... a kočka a pes? Ti jsou úplně v koncích. Vyrážejí na zběsilou cestu zasněženou divočinou z Kanady až do New Yorku, kam měli původně letět. Vedle vlastní neschopnosti, divokých zvířat a jiných nástrah čelí ještě jednomu velkému problému. V patách mají policajta, který moc dobře ví o ukradeném drahokamu v psím břiše a chce ho za každou cenu dostat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (5)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že půjde o light verzi loňských Vocasů na tripu, nicméně Šílené dobrodružství kočky Divy a psa Ser-Sera pokulhává jak na komediální, tak i dobrodružné rovině, a nabízí veskrze nemastný-neslaný odvar s humorem, který moc nepobaví - ani děti, ani dospělé publikum. Vzhled kočky i psa je méně zdařilý, ale to by se dalo přejít, největším kamenem úrazu je však promrhaný potenciál - místo mj. scén s opakovaným očucháváním zadku mohla režisérka/scenáristka/herečka Reem Kherici nabídnout více říznějších a/nebo humornějších sekvencí. Lepší dvě hvězdičky! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Lacná a len miestami funny dobrodružný romkom, v ktorej ani jedna dvojica (muž-žena, pes-mačka) nedokážu dominovať. Philippe Lacheau, v dobrom zmyslu slova, opäť produkuje sám seba. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo něco příšernýho. Tušil jsem že to bude pěkná mrdka, ale že až taková, tak to bych opravdu nečekal. Upřímně ani nevím co k této slátanině mám napsat, protože tady je příšerný naprosto všechno. Ve filmu hrál Philippe Lacheau, kterého jsem si ve filmu Super-Blb docela oblíbil, ale tady byl naprosto příšernej, neměl jedinou dobrou scénu, jako snad všichni přítomní. Děj byl příšernej a strašlivě nudnej. Herci byli nesnesitelní. Postavy byly strašlivě nezajímavý a zahraný úplně na hovno. Teď se však přesouváme k tomu nejhoršímu, což je za mě CGI. CGI je v tomto filmu naprosto ale naprosto odporný, hnusnější CGI jsem snad za poslední dva roky neviděl. Soundtrack nic zajímavýho. Kamera byla děsná. Střih taky nebyl žádnej skvost. Výprava byla o ničem, celej film se odehrává na dálnici a to je docela nuda, co si budem. Tento film prostě postrádá všechno. Hraje si to na dojemnej film, kterým není. Jediný co se dá pochválit je akce a Franck Dubosc. Za zmínku stojí Reem Kherici, která si ode mě odnáší cenu za nejhorší výkon roku. A to je teprve březen. 2/10 Hnus, šeď, nikdy víc a adios! (Velký Špalíček - 8.3.2024) ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale já jsem se upřímně na tenhle film strašně těšil a výsledek? Sice jsem od toho čekal možná trošku více, ale splnil srdečně účel, o který jsem očekával. Je to takový méně erkový film bez sprostých slov a abych byl slušnej... páření na každém rohu. Jasně, náš labradorský hrdina se jmenuje dost odvážně sprostě, a je tam pár trošku choulostivějších narážek a ukázek, ale jinak naprosto v pohodě sranda, která není přehnaná, ale za to zabije prakticky čas a umožní dobrou náladu. Taky musím ocenit celkem roztomile udělané zvířata, i když graficky dost praštěná. Milým překvapením jsou odkazy na celebrity jako Beyoncé a spol. Francouzské komedie stojí taky za to, a jsem moc rád, že si režisérka zahrála hlavní hrdinku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal v Montreale a potom v New Yorku. (Arsenal83)
  • Philippe Lacheau bol pre Reem Kherici jasnou voľbou: "Poznám sa s ním cez 20 rokov a Philippe nikdy neváha urobiť zo seba blázna alebo pridať niečo navyše, či už v akcii alebo burleske. A v sekunde si rozumieme. Je pre mňa ako veľký brat, on ma všetko naučil." (Arsenal83)
  • Reem Kherici vybrala do pre neho nezvyčajnej roly Francka Dubosca, pretože jej príde, že má "anglický štýl", ktorý potrebovala pri džentlmenskom zlodejovi: "Je to tiež pekný, elegantný muž a tiež výnimočný herec. Mala som obrovské šťastie, že som mohla pracovať s kolegom, ktorého poznám celý život. On v skutočnosti túto rolu pre svoju kariéru nepotreboval, ale dostal niečo, čo mu ešte nikto neponúkol." (Arsenal83)

Reklama

Reklama