Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

otík 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana je to rozporuplný film. V první půli se zotavuje z těžkého zranění, ve druhé mu při pátrání po své totožnosti jde o život a je zde velký prostor pro předvádění klasických akčních scén typu Jackieho. Trochu to může připomínat Agenta bez minulosti po hongkongsku. Druhá fáze filmu je výborná a je opět k nevíře, co vše Chan se svým tělem dokáže. A bojové scény jsou výtečné (bohužel jich není tolik). ()

Sign 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takhle si představuji akční film, akce jak se rozjede, nemá konce, jen příležitostné pauzičky abyste si stačili odpočinou, děj je náhodou velice povedený, takový Jackiho Agent bez minulosti, Jackie zde opět hraje a nechápu stále jak někdo může tvrdit že ne, Jackie si prostě vytvořil svojí vlastní ikonu stejně jako Bruce Lee a to se cení, také je to rozhodně jeden z jeho nejnebezpečnějších filmů pro něj samotného(těch životu nebezpečných kousků je zde opravdu moc) a finální souboj je doslova bech deroucí, Bravo Jackie! ()

Reklama

svist10 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Mstitel beze jména je moje nejoblíbenější Chanovka. Kromě toho, že snad jako jediná má pořádný příběh, dává také prostor aspoň pro náznaky herectví. A je vidět, že když se chce i tohle Jackie zvládne. Jediné, co tak trochu kazí dojem, jsou nepříliš povedené CG efekty, ale na nich tenhle film nestojí. Má totiž v rukávu ještě jedno eso, a tím je Souboj jednoho na dva na střeše rotterdammského věžáku. Kdykoli odpřísáhnu, že právě tahle bitka je nejlepší kung-fu nářez, jaký jsem kdy viděl. Je nejen choreograficky skvělá, ale i perfektně provedená. Za zmínku ale stojí i dřeváková kopaná a střeštěná automobilová honička. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je hlavně hodně humoru a dost soubojů. Příběh mě nenadchnul, zdál se mi totiž moc protažený. Zvláště se mi líbila scéna, kdy Jackie ošetřuje zraněného závodníka a opravuje rozbité auto, přitom předstírá, že je křovák. Co se týče poslední bojové scény na střeše mrakodrapu, tak jsem slyšel několik názorů, že je moc dlouhá atd.... Podle mého názoru tento soubj patří k nejlepším, které jsem kdy viděl. Celkově to je docela podařený film. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích, zda dát hvězdy jen tři nebo čtyři. Film na mě působím, jako že má tři pomyslné části. První, vojenská, v ní téměř nevidíme Jackieho Chana a vrcholí pádem vrtulníku k bezdomovcům, druhá je Jackieho vzpomínání v Africe kdo je a vrcholí v Rotterdamu automobilovou honičkou. Ta je přímo libová. A závěrečná, třetí část, je průnik do kancelářské budovy s aspoň čtvrt hodinovou bitkou na střeše mrakodrapu. Každopádně Mstitel beze jména není klasickou hongkongskou mlátičkou (jak jí mám rád), ale velmi dlouhou dobu je pokojný. Jindy akce nemá takovou dynamiku jako obvykle a jeden souboj trvá neobvykle dlouhou dobu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • O bojovou choreografii se postarali protagonisté Jackie Chan a Bradley James Allan. (ČSFD)
  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)
  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)

Reklama

Reklama