Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1961. Jsou to už dva roky, co hrdinové z prvního dílu Pomády ukončili svá studia. Přesto však tyto mladé dámy i pánové zůstávají typickými představiteli své doby. Stephanie se však přes léto změnila. Hledá novou lásku. Jinou než s Johnym. Objevuje se Michael, který se do Stephanie bezhlavě zamiluje. Ta ho zatím nevnímá. I další příběh vzdává úsměvný hold tehdy módním sukním, seznamování s dívkami a mladým láskám. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (154)

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné, trapné a nudné pokračování legendární Pomády, přesto však pomohlo nastartovat kariéru krásné Mišce Pfeiffer, což už samo o sobě si zaslouží jednu hvězdičku. No a to je tak asi vše proč tento film hodnotit. Kromě solidní taneční choreografie film nenabízí vůbec nic zajímavého, písničky nikoho neosloví, příběh je prosťoučký jak prošoupané kalhoty v zimě. Prostě nuda. Hudba: Louis St. Louis ()

bobeczech odpad!

všechny recenze uživatele

Proč jsou druhé díly úspěšných titulů většinou tak na ho*no?! Tohle je exemplární případ stupidní dvojky ve stylu: ,,Jednička byla dobrá, tak honem, nablijem něco na papír, nazvem to scénář, natočíme a pak rychle do kin!". Dobrovolně na tohle koukat je jako strkat hlavu namočenou v domácí bylinkový omáčce do chřtánu krokodýla, velmi špatný nápad ! ()

Reklama

Energie-G 

všechny recenze uživatele

Pomádu jsem miloval od dětství a jako malý kluk jsem měl Travoltu vedle Jamese Deana jako hlavní klukovský vzor. Tajně jsem doufal že by mohlo být natočeno volné pokračování kde by se mihl Travolta alespoň ve vedlejší roli a navodil by tak alespoň částečně atmosféru předešlé výtečné jedničky. K dvojce jsem se dostal náhodou až někdy v devítce a tehdy to bylo pro mě naprostej propadák a hodnotil bych to nanejvýš 20%. S odstupem času bych jednu hvězdičku přidal, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o velké zklamání a absolutně nevyužitý potenciál. Hlavní hrdina - anglický suchar, který se promění jakože ve frajera, na Travoltu nemá ani v nejmenším, T-Birds se s těmi původními v čele se skvělým Conawayem také nemůžou absolutně rovnat, jsou tady hrozně nesympatický, klackovitý frackové bez špetky frajerství a jedinej kdo to trochu zachraňuje je Michelle Pfeiffer (zbylé pink ladies si kvůli jejich nevýraznosti vůbec nepamatuju), které by to mimochodem určitě náramně svědčilo právě s Johnem. Soundtrack není až tak hroznej ale některé písně včetně té hlavní Cool driver by se hodily spíš někam do filmu o sedmdesátkách a ten závěr v bazéně snad jeho tvůrci ani nemohli myslet vážně. Celkově mi to vyznívá tak na ty dvě slabší hvězdy, ale jen díky Michelle - 35% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi teda vůbec nelíbila. Je to trapná kopie jedničky, nezmohli se na nic nového. Na jedničku se můžete dívat pořád, ty hity si taky můžete zpívat pořád, ale toto ne, ty písničky jsou docela děsné a herecké obsazení mi taky nesedlo. Neměli se do dvojky vůbec pouštět, protože jednička je klasika a tenhle film jí sahá tak maximálně po kotníky... ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička taky byla sračka, ale aspoň se ty písničky daly zapamatovat. Jenže co je dvojka, k tomu nemám slov. Písničky strašný, textově hrozně náročný a na hovno....trošičku předchůdce rapingu mistra Hejmy...ale kdež....ten film bez tý hudby je totální hovno, jenže tady jako by ta hudba ani neexistovala. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (23)

  • Annette Funicello měla původně hrát paní Masonovou, ale odstoupila kvůli problémům s rozvrhem. (HappySmile)
  • Několik scén bylo z filmu vystřiženo: Frenchy se pokouší pomoct Michaelovi stát se "cool riderem"; Michael mluví se Stephanie a utěšuje ji po přehlídce talentů. A také scéna, která měla být na úplném konci: Michaal a Stephanie jedou na motorce směrem k zapadajícímu slunci - podobná scéna byla na konci Pomády, kde Danny a Sandy jedou v autě směrem k zapadajícímu slunci. (HappySmile)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Pomáda se dočká prequelu

Pomáda se dočká prequelu

10.04.2019

41 let od premiéry slavného muzikálu Pomáda se studio Paramount Pictures rozhodlo pustit do práce na prequelu. Scénář píše John August (Velká ryba), příběh by pak měl pojednávat o létě, během kterého… (více)

Reklama

Reklama