Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

El Pistolero 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečný remake prvního dílu, který si pár scén vypůjčil i z dvojky. Moc nechápu, jakou režisér a Reno s Clavierem měli vlastně motivaci do toho jít (kromě peněz, samozřejmě). Kdyby se prostě natočilo regulérní pokračování v USA, mohlo to dopadnout líp. A ten český dabing? Ondřej Bašta? WTF, to zase vymyslel kdo? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašná americká předělávka celkem dobré komedie, kdy se opět potvrzuje, že když dva dělají totéž, není to totéž. Komedie je neskutečně málo vtipné a jediné vtipné kousky jsou ty, které člověk viděl už ve francouzské verzi. Tohle je jen film, který se natočil proto, aby Američané nemuseli číst titulky. Přidaná hodnota navíc není žádná. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které dělá ostudu oběma předchozím "Návštěvníkům". Změna lokality mi vadí ze všeho nejméně, mnohem více mě štve opakování vtipů a nehezká podobnost s prvním dílem (remake?). Co ale opravdu nepřekousnu, je změna jmen obou hlavních postav - k čemu, proboha?!? Chovají se jako Godefroy a Jacquouille, ale jsou to Thibault a André, kterého mimochodem zmrvený český dabing překřtil na Ondřeje. Už nikdy víc... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako prve cloveka napadne, ze tupí Americania zobrali Francuzsku klasiku a znova ju uplne vykostili. Ale hlavní ludia pred aj za kamerou ostali ti istí. Naviac ich doplnil legendarny scenarista John Hughes. Napriek tomu tento remake jednotky dopadol slabo. Sice to nie je taka nudna katastrofa ako najnovsi francuzsky treti diel, ale stale je to zbytocny film jak pre ludi, ktory videli original, tak aj pre tych, ktory ho nevideli. Väcsina vtipov tu je okopirovanych akurat je v slabsom prevedeni. Len sem tam pridu s niecim novym. Skoda, ze scenaristi nezapracovali do pribehu rozdieli medzi francuzmi a americanmi, ktore v originály logicky absentuju a mohli byt zdrojom originalnych vtipov. Najdivnejsie pôsobi casting zenskych postav, ktore sa k staremu Renovi a Clavierovi nehodia a vyzeraju ako ich otcovia. Reno a Clavier este stale pôsobia energicky a celkom sa snazia a len vdaka nim to nie je uplna katastrofa. Vysledok je kvalitativne medzi priemernou dvojkou a otrasnou trojkou. 4/10. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Příjde mi, že kouzlo filmu se vytratilo. Nevím jak a kam ale není tam. Sice scény v restauraci a to jak u stolu tak u záchodu jsou vydařené, ale na celý film to nestačí. Christýna Jablečnábrána se mi ze všech ženských rolý v serii líbila uplně nejméně, snad proto, že mám tuto herečku v hlavě zakodovanou jako Kelly z Ženatý se závazky. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno