Reklama

Reklama

Rammstein: Live aus Berlin

(koncert)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert německé industriálně metalové skupiny Rammstein z roku 1999 je extrémní show plná ohňů a pyrotechnických efektů. Koncerty skupiny Rammstein jsou často považovány za nejlepší na světě.

Videa:
1. “Spiel mit mir” (”Play with me”) – 6:20
2. “Herzeleid” (”Heartache”) – 3:58
3. “Bestrafe mich” (”Punish me”) – 3:51
4. “Weißes Fleisch” (”White flesh”) – 4:34
5. “Sehnsucht” (”Longing”) – 4:25
6. “Asche zu Asche” (”Ashes to ashes”) – 3:26
7. “Wilder Wein” (”Wild wine”) – 5:38
8. “Klavier” (”Piano”) – 4:49
9. “Heirate mich” (”Marry me”) – 7:48
10. “Du riechst so gut” (”You smell so good”) – 5:24
11. “Du hast” (”You have”) – 4:34
12. “Bück dich” (”Bend down” or “Bend over”, literally “Bend thyself”) – 5:48 [1]
13. “Engel” (”Angel”) – 6:33
14. “Rammstein” – 5:43
15. “Tier” (”Animal”) – 3:42
16. “Laichzeit” (”Spawning-time”) – 5:15
17. “Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?” (”Do you want to see the bed in flames?”) – 6:23
18. “Seemann” (”Seaman”) – 8:26 (Grizzly13)

(více)

Recenze (77)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

„Wollt Ihr das Bett in Flammen sehen?“ „Živě z Berlína“ je první dvd této kapely. Můžeme na něm vidět legendární show Rammstein, která má v sobě skladby z prvních dvou alb. Koncert začíná a Till se snáší na podium. Všichni členové kapely mají stříbrnou vizáž a dunění bubnů za německé hudby může začít. Show jako taková nemá chybu. Nechybí plamenomety, jiskřící luk, laserové brýle, hořící oblek a, nebo nejkontroverznější show naživo - stříkání na lidi z umělého penisu. Úžasná hudba a velmi intenzivní show, tak by se dal popsat život Rammstein. Kapela, která se stala téměř okamžitě mojí nejoblíbenější. Jejich písničky mají příběh, sílu, atmosféru, šokování a pořádnou dávku tvrdé hudby. Zpívají o velmi smutných, kontroverzních či hnusných tématech. Jako je násilí, vražda, sex a drogy. Nicméně za svojí kariéru udělali i pořádně smutné, romantické a dojemné songy. Tím, že výběr písniček je parádní, tak nezbývá prohlásit, že jejich show Live aus Berlin je jedna z nejlepších tour. Není divu, že dostali cenu za nejlepší živou kapelu. Na dvd pak naleznete i krátké interview se členy kapely. Jediné co zamrzí je, že kvůli cenzuře si neužijete koncert celý a je vystřižena písnička Bück dich. Takže jí musíte najít na youtube. Je to snad ta jediná vada na kráse. Všechny palce nahoru, tohle je jedno z nejlepších hudebních dvd. Rammstein aneb Mé srdce patří jim. (100 %) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Súčastná produkcia nemeckej industriálno metalovej kapely Rammstein ma už nijak zvlásť neoslovuje. Nejak mi to zovšednelo. Avšak v roku 1999, z ktorého pochádza aj záznam tohto koncertu, som ich tvorbu so záujmom sledoval. Pochodová rytmika, drsný elektro-gitarový sound a divoký vokálny prejav v ich rodnom jazyku boli niečím novým, sviežim na svetovej rockovej scéne. Ich živé vystúpenie v Berlíne je zmesou energickej hudby a úchvatnej, strhujúcej pódiovej show. **** ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Rozhodně NEJLEPŠÍ rocková kapela. Výborné a opravdu přeplněné dvd k prasknutí bonusy s videoklipy, rozhovory a pak tím vysněným koncertem. Je známo že kluci si potrpí na parádnost a perfektnost a je to hodně znát. Výborné efekty, nádherná muzika a hrubá těžkotonážní němčina. Asche zu asche!! ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasný záznam, který mě při každém shlédnutí dokáže naprosto okouzlit a zamrazit zároveň. Skvělý výběr skladeb, opravdu vynikající záznam. Kluci jsou prostě absolutně úžasní! Vzhledem k tomu, že jsem zatím neměla tu čest zúčastnit se jakéhokoliv koncertu Rammsteinů, nemůžu posuzovat, jestli jsou Rammíci na živo pořád tak našlapaní, ale věřím, že se mi jednou i tento sen splní. ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto kultovní koncert pro fandy Rammstein. Už úvodní nástup při hitu Spiel mit mir je doslova legendární, navíc tehdy měli Rammsteini co píseň, to hit, a tak celý koncert byla jedna velká pecka. To už dnes bohužel neplatí, a i proto se takhle kvalitní koncert už konat nemůže, protože vždycky tam dají nějakou tu slabší písničku. Jinak já mám nejradši Sehnsucht a zvláštní kouzlo má na živým vystoupení píseň Rammstein. 100% ()

Zajímavosti (4)

  • Setlist koncertu, který se konal o 15 let později na stejném místě Kindl Bühne Wuhlheide, 24. a 25.5.2013 čítal skladby 1. "Ich tu dir weh", 2. "Wollt ihr das Bett in Flammen sehen?", 3. "Keine Lust", 4. "Sehnsucht", 5. "Asche zu Asche", 6. "Feuer frei", 7. "Mein Teil", 8. "Ohne dich", 9. "Wiener Blut", 10. "Du riechst so gut", 11. "Benzin", 12. "Links 2-3-4", 13. "Du hast", 14. "Bück dich (Rammstein-Intro)", 15. "Ich will", 16. "Mein Herz brennt (Piano Version)", 17. "Sonne" a 18. "Pussy Songy". Skladby označené kurzívou zaznělyna stejném místě taktéž před 15 lety. (K.B.L.)
  • Cenzurovaná verze koncertu neobsahuje píseň „Bück dich“, protože klip k této skladbě na koncertu byl nevhodný pro děti a mladistvé. Jeho obsahem je scéna, ve které Till přivedl Flakea na vodítku a předváděl na něm kopulační pohyby. Na turné v USA toto vystoupení vedlo dokonce k zatčení Lindemanna a Lorenze, který byl posléze propuštěn na kauci. (Lucasion)
  • Till Lindemann musel absolvovat pyrotechnický kurz, aby mohl i on sám odpalovat ohňostroj a zacházet na pódiu s plamenometem. (phoenixer)

Reklama

Reklama