Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christine (Pheobe Catesová) je študentkou na prestížnej súkromnej dievčenskej škole. Neďaleko nej sa nachádza taká istá súkromná škola, ale pre chlapcov. Tú navštevuje chlapec menom Jim, do ktorého je Christine zaľúbená. Nie je však jediná. Jej rivalkou je Jordan, ktorá je schopná urobiť čokoľvek, len aby dosiahla to, po čom túži. Bubba, Jimov lenivý kamarát, chodí s Christininou kamarátkou Betsy. Tá Jimovi nedôveruje. Je presvedčená, že keď sa bude okolo neho pohybovať viac dievčat, Christine podvedie. Bubba a Jim sa jednej noci vkradnú do dievčenskej školy v nádeji, že sa dostanú do raja - dievčenských spŕch. Jim navrhne Christine, aby s ním ušla na neznáme miesto a prežila s ním spoločný romantický víkend. Počas neho si užijú všetko možné, len nie romantiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Teen komedie, která mohla vzniknout opravdu jen v osmdesátkách a je té době velmi poplatná. V podstatě nemá ani žádný příběh, je to jen série vtipných scének o tom, jak se parta kluků snaží dostat na dívčí koleje, dělání naschválů učitelům a především očumování velmi obdařených slečen. Tedy hlavně očumování Betsy Russell, která nemá chybu. Humor je dle očekávání většinu času stupidní a vyloženě nerozesměje, ač se to sleduje dobře, nicméně ve spojení s občas dost bídným herectvím je to takový cringe, že jsem se postupem času bavil víc a víc. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Par uzivatelov porovnava tento film k dnesnym teenage komediam. Hodnotia ho ako menej drsny ale ovela vtipnejsi. Ak by som ich mal porovnat ja tak by som urcite nepovedal ze je menej drsny za to je urcite o dost nudnejsi. Neviem, mozno sa na nom podpisal zub casu ale nic nove som nevidel, vtipy boli opozerane a cele sa mi to zdalo tak vlacne roztahane. A ten koniec. Ako z rozpravky:)) Dovod preco sa film mozno oplati vidiet, co plati hlavne pre muzsku cast publika aj ked samozrejme lesbicky su vzdy vitane, tym dovodom by mohla byt ladna jazda na koni "hore bez". Ak ma predsa len niekto uchylku pozerat pubertalne komedie z 80 rokov tak by som skor doporucil Fast Times at Ridgemont High ()

Reklama

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Samý blbý pády, erekce, kluci přestrojený za holky, prsa jedoucí na koni.. režisér zřejmě s potěšením zachytil skutečnou atmosféru podobných škol (těžko říct, jestli jsem teď ironický). Jo, je to legrace, drazí, American Pie existuje už od začátku osmdesátejch let. Jaké zjištění! Tak jednosměrný, hloupý, absurdní a bez příběhu, až jsem se chvílema bavil, jelikož divácky míň náročný to v jednu ráno snad ani udělat nejde ... Deset babek na to, že si sundá blůzu, ale kozu neuvidíme! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová teenagerovská komedie, která na rozdíl od současných komedií pro mladé nepotřebuje k zaujetí diváka různé výkaly, pohlavní tekutiny a jiné pomůcky, kvůli kterým mladí lidé tyto filmy vyhledávají. Tato komedie by se dala označit za komedii vtipnou, za komedii zajímavou, za komedii velice nadprůměrnou a za komedii inteligentní. Je sice pravda, že odhalených dívek je zde dost velké množství, ale není to jen proto, aby v té komedii nějaké nahé holky byly, ale úžasně tyto scény zapadají do scénáře, takže to všechno vypadá velice přirozeně. Jinak film sází na velice zajímavý děj, který rozhodně dokáže zaujmout a má hlavu i patu. Jsou zde také některé naprosto excelentní vtípky a scénky, vlastně těch naprosto excelentních scének je zde naprostá většina. Ať už to jsou kluci převlečení za holky, kteří si jdou užít na dívčí internát, či sex ředitelky školy s řidičem jednoho z rodičů, který je díky mikrofonu slyšet do širokého okolí. To jen na ukázku, co vás může v této komedii z 80. let čekat. Takže opravdu jsem se bavil a nechutnosti jsem nijak výrazně nepostrádal. Škoda jen, že takovéto inteligentní a vtipné komedie se dnes téměř netočí. Těžko říci, jestli by tohle zaujalo diváky, kteří čekají něco ve stylu Prciček. Ale mně se to prostě a jednoduše líbilo a film považuji rozhodně za nadprůměrný, takže uděluji čtyři hvězdičky. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Sexi komédia ako stvorená na Silvestra. Humor hlavne o sexe a aj keď je to sem-tam trochu trápne, má to svoje kúzlo, je to sranda a ešte raz; je to sexi. Pheobe a Betsy boli v tej dobe vážne nádherné a soundtrack je bomba (ak máte radi osemdesiate roky), takže na odreagovanie, oddych, na párty - k tomu pivko a jointa - ideálne. Skôr na 60%, ale chcem tomu trochu pridať. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v rekreačním středisku Cheviot Hill v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama