Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Jako co na tohle říct? Ještě pár Survivorů a třeba se Nově podaří udělat normálního Survivora, ale takhle zatím velký špatný. Problém samozřejmě tkví ve vedení. Ryba evidentně smrdí od hlavy. Nějací vykoksovaní producenti na Nově udělali hned několik špatných kroků, kterými podkopali kvalitu celého projektu už v zárodku. Stačilo lehce okopírovat CBS formát a bylo by vyhráno. Protože cast není vlastně špatnej (ono by to teoreticky šlo udělat dobrý víceméně s kýmkoliv, kdyby se zachovaly správně prvky hry), ani soutěže nejsou špatný apod. ALE, co je samozřejmě špatně a jenom to omelu ještě jednou je délka pořadu. Dvě hodiny, který by šlo zkrouhnout na 30 minut. Předlouhé soutěže (jako tu challenge na výdrž nám snad ukázali kompletně celou skoro bez střihu ne??), tří měsíční pobyt je nesmysl, hrozně zjednodušený prvek přežívání. Klidně šlo udělat dvoutýdenní soutěž bez jídla, všeho a bylo by to lepší. Samozřejmě to ale Nova chtěla utáhnout jak sopel. Řeknu vám.. jsem bývalej feťák a vícero psychedelických zážitků jsem měl, ale po doukání prvního dílu jsem si přišel jako Alenka v říši divů. Kolikrát jsme viděli mluvit dva soutěžící spolu?? Tak jednou, dvakrát? Většinou jsme buď svědky monologů, kterých je obludný množství anebo moderátora jak páčí našrkobené odpovědi z již tak unavených soutěžících. Přijde mi, že mají na pláži taky málo kameramanů a ta hrstka, co tam je natáčí spíš prdele, než interakce soutěžících. Zatím se nehodlám dívat na další díly, ale počkám si a za čas se k nějakému vrátím, jestli se to nezlepšilo, ale fakt mě přijde, že šetří na kamerách a naopak nešetří na věcech, na kterých by mohli (celebrity etc.). Jediný koukatelný okamžik byla scéna s ulovením ryby, protože byla přirozená, ale pak jsme se dostali zase k hromadě natahovaných záběrů ze soutěží apod. Celkově to bylo do úmoru natažený, až je to jako utrpení. Nedivím se tomu holátku, že odstoupil. Asi bych taky šel. A to jsem vážně zvažoval, že se přihlásím, jenže jsem tušil, že to bude průšvih jako vždycky a stejně by mě nevybrali. Střih je na rychlo uplácanej, to je vidět u jedné zpovědi, kdy typka řekne sprostý slovo, kývne na ní někdo z produkce a ona se opraví, akorát to nikdo nevystříhal. To jen svědčí o tom jak je to spíchnuté horkou jehlou na koleni. Je takový problém to natočit, pak se věnovat post produkci a pak to teprv uveřejnit?? Je vůbec takový problém udělat to jak se má a nervat do toho naše české Ulice/Ordinace/Love Island postupy? Ach jo. Fakt je to škoda, ona by z toho šla udělat koukatelná a možná i dobrá show. Furt se to dá zlepšit, ale první díl tragédie. Nuda, amatérství, zklamání. ()

Alfréda odpad!

všechny recenze uživatele

ep1: Nic moc se tam neděje a ještě je to blbě nazvučené. ep2: Střihové chyby, příšerně natažená stopáž ad absurdum - jedna věta moderátora roztrhaná slovo po slově, prokládaná drama hudbou, natažená na 3 minuty :D  ep3: Jak může mít epizoda více než dvě hodiny, když v ní není nic než jedna hra o imunitu? Kmenová rada a duel trvaly 60 minut. ep.4: Rekordní 2 hodiny a půl, jejichž náplní jsou jen dvě hry a jeden duel. ep9: Z podnětů diváků si tvůrci berou takové ponaučení, že namísto otravných her na tři vítězné body se hrají otravné hry ne na pět, ale hned sedm vítězných bodů. Jednu a tu samou hru tedy soutěžící odehrají celkem 13x (!). Než jeden tým v této disciplíně zvítězí, uteče neuvěřitelných 60 minut. A protože i druhá hra trvá téměř 60 minut, nic víc už v tomhle dvouhodinovém marastu ani neuvidíte. Totální výsměch. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originální US reality show kvitují jakýkoliv pokus o její reinkarnaci pro náš trh. Zatím jsou to pokusy všechno tak nějak všelijaké. Robinsonův ostrov byl ve spoustě věcí na správné cestě, takže je trošku divné, že se nepokračuje, ale skáče se přímo do licencovaného Survivora. Tvůrci si zde hned do premiérové série pomáhají akvizicí ''celebrit'', které stojí proti zástupcům obyčejného lidu. Bohužel jsou to až na pár vyjímek možná až céčkové celebrity a účastníci různých předchozích reality show. Takže pro drtivou většinu lidí nikdo zajímavý. Rychlým výčtem co se nepovedlo - technické zpracovaní/střih/nesmyslně natahované soutěže/nesmyslně natahovaná celá show/duely/další fuck-upy jako když někoho odvolá lékař, tak se po čase zase vrátí. No vypsat všechno by bylo dost na dlouho. Celkově nejsem spokojen, snad se ale bude pokračovat a vychytají se mouchy, protože posouvat se můžeme prakticky jenom nahoru. Bohužel jsem nezvládl dokoukat formát 2x 2 hodiny týdně, protože se tam prostě nic neděje. A vlastně ani neznám nikoho, kdo by to zvládl. Stejný neduh jako Robinsonův Ostrov se tedy opakuje a je ještě dohnaný do extrému. Suma sumárum další marný pokus. Takhle se to u nás bohužel chytit nemůže. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tvůrci údajně žádají o pomoc s výrobou této "drsné šou", protože se divákům nelíbí. Tak pokud to tu náhodou někdo pročítá... 1) Zkraťte díly na půl a zrychlete kmenovku. Vzhledem k tomu, že se 80 % dílu nic neděje (dvě soutěže + nudné kecání), tak je dvouhodinová stopáž neskutečně stupidní. Co se týče kmenovky, od třetího dílu pravidelně vypínám ještě před ní, protože je tak pomalá a ukecaná, že na ni po dvou hodinách nudy už prostě nemám energii. (To, kdo vypadl, se dozvídám až v dalším díle.) 2) Zapojte do her všechny soutěžící. Kdo to kdy viděl, aby část kmene stála opodál a sledovala, jak zbytek soutěží? Pokud jsou navíc tihle lidé součástí vítězného kmene (a nehrají následně o individuální imunitu), nedělají celý den lautr vůbec nic. 3) Nemůže-li hráč soutěžit, vyhoďte ho. Je mi líto, ale pokud má hráč zdravotní problém, který mu brání procházet tím, čím si procházejí jeho spoluhráči, nemá ve hře co dělat. Tento způsob zdravotních odchodů, absencí při soutěžích a následného vracení se do kmene "k hotovému", je vůči ostatním těžce nefér. 4) Nelžete v reklamách. Marketing sliboval drsnou show, československý "Survajvr" je ale spíš sportovní low cost dovolená. "Kdo přežije" je o tom, že začínáte od absolutní nuly a postupně získáváte "nezbytné" věci. Je sice pravda, že točíte v době, kdy po nocích dost prší, což je masakr (pokud někdy někdo spal za deště venku, tak chápe), ale mít od začátku vyvýšenou podlážku, deky, příbory apod.? Příště jim rovnou postavte stany. 5) Přestaňte všude cpát hvězdy. V tomhle případě jsou to spíš hvězdičky, ale point zůstává. Co je za problém vzít pouze obyčejné lidi, kteří si chtějí vyzkoušet oblíbenou televizní show na vlastní kůži? Porovnám-li oba týmy, nehvězdný tým je mnohem přirozenější a sympatičtější, protože přijeli hrát a ne živit popularitu. 6) Lépe vybírejte soutěžící. Když to jedna slečinka vzdá hned po prvním dni (vzhledem k siláckým řečem o vojně to byl fakt vtip) a druhá dá vzápětí na kmenové radě najevo, že už by taky ráda šla, tak co to je?! 7) Zruště duel. Je zbytečný, hloupý a nespravedlivý. Pokud dostal hráč nejvíce hlasů, končí a jde. Tečka. Žádné duely. 8) Zbytek už jsou spíš subjektivní detaily, např. bych odstranila ty "cool" písničky. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, to jsem se zase zasmál po dlouhý době !2 hvězdy uděluji hlavně z toho důvodu, že pořad mi přivodil nefalšovaný a nehraný smích, což asi původně v plánu neměl. Dva týmy bojují proti sobě, jeden složený z neznámých  a druhý složený z """"""""celebrit"""""" typu Gábor Boráros,šampionka v nějakém bojovém sportu a zároveň přebornice v idiocii a třeba Pazderková, která je sice podle svých vlastních slov z nejhorší maniodeprese venku, ale rozhodně tak nepůsobila. K poměrně zajímavým soutěžím tu samozřejmě posloucháme věčné zděšené konstatování soutěžících, že nečekali takové brutální podmínky (plavání ve vodě, spánek pod širákem, vaření ryby) a mnoho dalšího. Fakt prdel a největší fór je, kterak Ondřej Novotný začal vydělávat miliony na další totální stupiditě s převážně stupidními účinkujícími (ano, prvním projektem je pochopitelně privátní soutěž oktagon)............................ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Survivor sérii pro TV Nova a Markíza natáčela turecká produkce Acun Medya, která má za sebou desítky sérií. (TheSlezy)
  • Kmenové rady se odehrávají v ateliéru, nikoliv venku. (TheSlezy)

Reklama

Reklama