Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Matty 

všechny recenze uživatele

„Jdeme do toho!“ Lehká sportovní strava, po víkendu stráveném ve společnosti asijských filmů zcela ideální. Příběh čitelný jako text na reklamním billboardu rozumně dávkuje scény dravé (zápasy), hravé (muzikální výstup!) a dojemné (romantika musí být). Film neztrácí dech a předkládá očekávanou porci decentní zábavy pro všechny, kteří rádi dobré konce. U herců vám nemusí být líto, jak ploché charaktery hrají (včetně „light verze“ Genea Hackmana). Dobrá, nekomplikovaná zábava, o ní zde běží a pro toho, komu by to náhodou nebylo jasné, tvůrci do scénáře zakomponovali výmluvnou hlášku „Rád bych vám řekl něco duchaplného, ale to není náš styl“. 75% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D 15 let jsem tomu odolávala :) A to šlo opravdu velice těžce, když v době vydání filmu jsem měla kolem sebe svoji potrhlou kámošku, která Reevese milovala nadevše :D :D Je to slušná zábava s plno vtipnýma scénkama :) Bavila jsem se od začátku, ale nelze čekat nic extra překvapujícího...Je to právě až moc snadno prokouknutelné, což mi trochu vadí, jelikož pár překvápek by tomu neškodilo....Ohromně jsem se těšila hlavně na Favreau a Ifanse, kteří mě nezklamali a užívala jsem si je naplno :) Vynikající různorodost postav, kdy ani spolu nedokázali vydržet u jídla :D Taneček ve vězení, červená barva a zvracení vajec :) To jsou nejlepší scény, které si pamatuji :) Je to svižné, snaží se to o nějaký doják, ale není to extrasuperúžasně americké, ale tak přeci jen - jde o americký fotbal - to je samoosobě propagující ameriku až až :) Ráda si to pustím za pár let znovu :) ()

Reklama

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Na Náhradnících byste toho mohli najít hrozně moc, čeho se mohli chytnout, abyste je posadili zpátky na lavičku - přímočarej scénář ždímající sportovní klišé až na dřeň, postavy plochý jak japonská plavkyně... ale to, že byste se u nich nebavili a po zhlédnutí neměli chuť také s někým vytřít hřiště, to opravdu ne. Perfektní biják na večer před důležitým zápasem. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. The Replacements Remix (with dialogue) - John Debney [5:48] ,2. I Don't Want to Be Your Girlfriend - Kelli Owens [3:29] ,3. Second Chance - Bret Domrose [4:10] ,4. Bust a Move - Young MC [4:25] ,5. I Will Survive - Gloria Gaynor [7:54] ,6. The Dallas Game - John Debney [2:00] ,7. Falco - John Debney [2:50] ,8. Strikebreakers/Let's Play Football - John Debney/Font 48 [6:12] ,9. Wild Yam/The Look In Your Eyes - John Debney/Font 48 [4:19] ,10. R.O.W.D.I.E./Sample Play - John Debney/Font 48 [1:38] ,11. Chics Dig Scars - John Debney [2:11] ,12. Falco Drops the Ball/Training Camp - Font 48/John Debney [1:35] ,13. Football Replacement Style - John Debney [3:50] ,14. Rock and Roll Part 2 - Gary Glitter [3:00] ,15. Falco Changes the Play - John Debney [2:30] ,16. Martel Crossed - John Debney [4:02], ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)

Reklama

Reklama