Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální komedie, která se komedií nikdy nesnažila být. Je tam sice pár záměrných vtipů, ale to jsou ty horší, kterým se rozhodně nezasmějete, ale naprostá vetšina fórů se povedla díky neskutečne špatným hercům (většina jich vůbec nehraje, ostatní špatně přehrávají), hrozné kameře, stupidnímu střihu, scénář vypadá jako kdyby ho napsalo dítě s velkou představivostí, který bylo při psaní na tripu. Exteriéry (myšleno Olymp) vypadají naprosto směšně. Režisér, o tom raděi nemluvim... Arnold má po celý film v zásobě asi 2 výrazy+pár úšklebků.Sečteno, podtrženo tenhle film je totalni sračka. Ale prosím vás, proč to berete tak vážně? Jistě, že bych tohle "dílo" mohl zcela po právu hodit do orpadu, to bych se u toho ale nesměl tak pobavit! Smál jsem se v podstatě od začátku do konce. Kdybych měl špatnou náladu a bral to vážně tak bych to musel zhnuseně vypnout už po první scéně. Ale stačilo mi vidět Diův "blesk", který asi má vypadat hrozivě, ale je opravdu jenom pro zasmátí. A to je v podstatě i celý film. Vážně vám doporučuju (jestli se na tenhle film chcete dívat), neberte ho vážně. Oceňte všechny ty stupidity, jako se Arnieho souboj s medvědem, přítel Preclík co v jednom kuse čumí jako Poseidon v Souboji titánů, když vypustil Krakena a tak dále.. A uvidíte, že se bezvadně pobavíte. ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Nedovedu si představit, jak tu blbost vnímali v roce 69. Postavit komedii na Arnýho muskulatuře a pózách? Blbost. Nějaký vtip se ani neobjevil. Rvací scény, dialogy, hod diskem a oštěpem, nadhoz, Olymp. Blbost. Za celou dobu na sebe triko samozřejmě vezme sporadicky, jen aby se neřeklo. K tomu ta otravná řecká hudba. Blbost. „Já jsem Herkules!“ Blbost je i to, že tomu dávám hvězdu. ()

Reklama

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Arnoldova první filmová role byla hned ta hlavní ale v zoufale debilním filmu. Co jiného taky nakonec čekat. V roce 1970 začínající a nadějný kulturista si hned zničil image tímhle debilním filmem který se ani nedostal do kin. Až po čase a v době Arnieho větší slávy. Podobně jako Slyův Italský hřebec. Oproti němu je ale tento film , na kterém je špatné snad úplně všechno, zlatej! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sranda. A ani ne tak esence béčkovitosti, jako spíš amatérismu. Arnoldova první role, to znamená, že jeho neherectví zaručuje značnou porci komiky, bohužel režisér je také debutant, a to už docela vadí. Celé je to trapně amatérské, výborně jsem se bavil. Když člověk vidí ty kulisy a slyší ty neskutečné hlášky, uvědomí si, že tohle je 100% guilty pleasure. ()

Wiluna 

všechny recenze uživatele

Jedna žiarivá hviezda 🌟pre jedinečnú lekciu angličtiny s veľkým Arnoldom. „Senkjú. Dis uos very gud srou!“😅 To, ako zámerne boli kvôli nemu vedené pomalé dialógy s čistou artikuláciou bolo roztomilé a zároveň z toho boleli ústa aj mňa. Herecký výkon v prvotine nášho Arnieho nebol ani zďaleka tak hrozný, ako pritrúble mimické pohyby herca Arnolda Stanga a.k.a. Pretzie, ktorý ma iritoval asi najviac. Neskutočná hlúposť, ktorá je popritom však veľmi sympatická. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:10:51, když Herkules (Arnold Schwarzenegger) a Preclík (Arnold Stang) řídí kočár, je v záběru vidět kino s upoutávkou na proslulé road-movie Bezstarostná jízda (1969). (Džejkop)
  • Arnold Schwarzenegger nejprve nechtěl přijmout roli v této komedii. Nakonec jej přemluvil jeho přítel Reg Park, který si zahrál Herkula ve třech jiných filmech. (Džejkop)

Reklama

Reklama