Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som neodolal a dal si asi 3-4 reprízu po veľmi dlhej dobe a musím ísť o hviezdu vyššie a to hlavne z dôvodu, že aj opakovane táto komédia baví a má pomerne slušný a čiastočne pravdivý príbeh. Mám na myslí nás chlapov, ktorí si kupovanie darčekov nechávajú na poslednú chvíľu. Kto to nezažil, nech si v najbližšom Božom chráme podá prihlášku -Vyhláste ma za svätého...Arnoldovi úloha sekne, vtípky boli fajn a príbeh určite nikoho neurazil. Ako rodinná komédia myslím celkom vydarená, zabavia sa deti aj dospelý. Pre mňa určite lepšia voľba než stále dookola Sám doma, ako moje deti. 70%. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tato vánoční komedie vůbec neuráží mé umělecké cítění a to buď proto, že žádné nemám, nebo že se v ní vidím. Každý rok si říkám, že začnu nakupovat dárky včas, ale skončím v předvánočním týdnu stejně jako Arnold. Jeho herecký výkon není sice na Oscara, ale to nikdo od něho nečeká. Jeho jednoduchý herecký rejstřík je dostatečně známý, ale pro tuto roli zcela postačující. Film se mi líbí, je veselý, svižný, plný barev, má spád a pobaví každého, kdo se pobavit chce. Tak mi napadá, že jsem dnes v prodejně viděla malé růžové rádio. To by byl pěkný dárek pro vnučku na příští vánoce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ano, je to strašná úchylárna, ale je to ten druh úchylárny, který jste jako dítě žral a doteď si pamatujete, kdy přesně jste to viděl. Bylo to den po Štědrém dnu dopoledne, dokonce bych si vybavil i ten gauč, kde jsem seděl a jak vypadal. No a docela mě překvapilo, že to na mě funguje i po dvaceti letech. Jednoznačně je to Arnoldův film. Ukazuje, jak je jako herec strašnej neumětel, což na něm ale všichni fanoušci mají tak strašně rádi, a zároveň salutování jeho filmového dítěte v poslední scéně filmu způsobilo, že se z Arnolda stal stoprocentní Amík. ()

belldandy odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak blbé, až je to zábavné. Pokud je úkolem tohoto filmu odhalit skutečné komerční pozadí oblíbených křesťanských svátků, pak funguje bezvadně. Je to výborná parodie na vánoční filmy - vlastně je to antivánoční film. Co taky může vzniknout, když kombinujete vánoční nostalgii s akčností. Heslo zní: Santa umí, batman čumí! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)
  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)

Reklama

Reklama