Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (415)

Derek 

všechny recenze uživatele

[rewatch] s odstupom niekolko rokov to vnimam nie ako vianocnu komediu, ale ako vianocny horror o strese a zhone. arnie a sindbad nie su nejako extra vtipny, zato phil hartman v ulohe suseda je absolutne vynikajuci! rozhodne to nie je tak zle ako som si to pamatal, ale dajte si to v originale... arnie a komédia? tieto pokusy pre divákov skoro nikdy nedopadnú dobre. i keď rolničky majú slušný nápad a miestami sú i vtipné, celkovo to nedopadlo nijak extra skvele a väčšinu filmu sa budete nudiť. možno, keby tam hral niekto iný ako arnie tak to bolo oveľa lepšie. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Předem je třeba si uvědomit, že "Rolničky" jsou film pro dětské publikum. Nároční intelektuálové by si před svým hodnocením možná mohli uvědomit, že už nějaký ten pátek nepatří do cílové skupiny. Deset vám bylo už dávno, tak se prosím nedivte, že vás tahle komedie neoslovila. Na druhou stranu,... jestli se vám tahle slátanina líbí i ve třiceti, tak s váma taky asi nebude všechno v rychtyku. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Atmosféra vianočného zhonu využitá na maximum aj vďaka večnej zaneprázdnenosti a zábudlivosti hlavného hrdinu workoholika, ktorý sa snaží napraviť všetky svoje otcovské chyby jediným darčekom. Film postavený na komediálnom talente Arnolda v mnohých zábavných situáciách. Vtip je však priveľmi korektný a dej vzhľadom na rodinný žáner predvídateľný. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Howard Lagston nasbíral doma pár černých puntíků za nesplněné sliby, ale o vánocích si hodlá u synka šplhnout zakoupením jeho oblíbené figurky Turbo Mana. S koupí dárku nepříliš vychytrale počkal až na Štědrý den, kdy si s ostatními nesvědomitými otci mohl u prázdného regálu přečíst nápis "Vyprodáno". Zmatený tatínek však nehází flintu do žita. Začínají svátky klidu a míru, ale Howard si už pomalu začíná přiostřovat lokty, protože na cestě za vysněným Turbo Manem mu nepomůže slušnost, ale pouze rychlost, předvídavost, taktika a hrubá síla. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)
  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)

Reklama

Reklama