Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

freddy 

všechny recenze uživatele

Co naplat, tohle považuji za vánoční klasiku a je to další z filmů, bez kterého si už neumím představit vánoční svátky. Dá se to brát jako dobrá parodie na všechny filmy o pohodových Vánocích. Ač už jsem tenhle film viděl nesčetněkrát, přesto se u něj vždy velmi nasměju a monology mne nikdy neomrzí, i když už je znám zpaměti. Tohle je prostě jedna velká vánoční jízda, která mne vždy na hodinku a půl dokáže příjemně zabavit. Dávám tři hvězdičky, ale jak říkám, tohle je taková srdeční záležitost, ale i přesto nemohu přehlížet některé nedostatky, které tenhle film má, ale nebudu je raději rozebírat, nebo bych si tenhle snímek ještě zprotivil, takže tři hvězdičky s konstatováním, že i příští rok o Vánocích se na tuto komedii těším. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Atmosféra vianočného zhonu využitá na maximum aj vďaka večnej zaneprázdnenosti a zábudlivosti hlavného hrdinu workoholika, ktorý sa snaží napraviť všetky svoje otcovské chyby jediným darčekom. Film postavený na komediálnom talente Arnolda v mnohých zábavných situáciách. Vtip je však priveľmi korektný a dej vzhľadom na rodinný žáner predvídateľný. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další úžasná retrovzpomínka, kterou při sledování podobných filmů z mého mládí :-) nedokážu potlačit. Proto musí už automaticky postoupit na vyšší úroveň čtyř hvězdiček, hehe. Ne, vážně, tomuto filmu nemám z hlediska popcornové zábavy pro mladší co vytknout. A jako dospělý jsem se taky dobře zabavil, protože Arnold je v této roli kupodivu vážně vtipný... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Obyčajná komédia, na jedno pozretie to stačí. Arnoldovi jednoducho komédie nesedia, pár scén bolo aj vtipných ale na celý film málo. Ďalšia z nudných komédií, kde Arnold zostupuje v hereckej popularite. Navyše už v aj tak okukanej téme - o zábudlivom otcovi. Až tak mu to tu nešlo. Ako kulturista bol Arnie neprekonateľný, ako akčný hrdina to tiež stálo za to, ale v trápnych amerických komédiách mu to ako idiotovi naozaj nepristane. Viem si pekne predstaviť, že keby mal teraz opäť 30 rokov, hral by nejakú super postavu v Avengers. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Předem je třeba si uvědomit, že "Rolničky" jsou film pro dětské publikum. Nároční intelektuálové by si před svým hodnocením možná mohli uvědomit, že už nějaký ten pátek nepatří do cílové skupiny. Deset vám bylo už dávno, tak se prosím nedivte, že vás tahle komedie neoslovila. Na druhou stranu,... jestli se vám tahle slátanina líbí i ve třiceti, tak s váma taky asi nebude všechno v rychtyku. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Turbo Man, figurka, kterou marně shání Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), byla vytvořena a navržena pro film. Jako součást marketingu jich bylo s distribucí filmu vyrobeno na 200 tisíc. (sator)

Reklama

Reklama