Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší komedie, než které se dělají o dvacet let později. Stručné, nechci říci zrovna nápadité, Stallone má úlohu opět tak trochu kliďase(policajt tráví spokojený život), dokud mu tuto úlohu nepřekazí maminka. Vtipy nic moc, spíše podprůměrné. Dvě hvězdy ale jsou docela dobré pro tento film, když vezmu v potaz tu prachmizernou zápletku, ale občasné slušné vtipy, dvě hvězdy budou správné. ____ Mýmu dítěti nikdo neublíží. ____ ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Sylvester vraj túto komédiu používa ako trest pre neposlušné deti. Trochu kruté, lebo ústredná téma "mamička vs. synáčik štyridsiatnik“ na zahodenie nie je a jej samotné prevedenie tiež do pohody. Synáčik vyšetruje prípad, mamka sa angažuje, synáčik sa dvorí kolegyni, mamka sa angažuje, synáčik tvrdo vyjednáva a mamka cituje Terminátora. Je to sranda a nebyť občas uleteného fóru (trebárs toho s plienkou) nemám ani čo vytknúť. ()

Reklama

Siri69 

všechny recenze uživatele

Já se u toho bavil a to poměrně dost !!! Sylvestera moc nemusim,ale v komediální roli mi docela seděl... Neni to nějáká super komedie,kterou budete hltat od začátku do konce,ale rozhodně je to příjemné pokoukání... U tohoto filmu nesmíte přemýšlet nad tím jak je to natočené,jestli to má hlavu a patu,nebo že to nemá moc zajímavý příběh... Musíte si jen užívat ty pohodové vtipné scény... ;-) 3,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone skúšal rovnako ako Arnold Schwarzanegger aj komédie, ale tie k nemu nepasujú. Arniemu sa niektoré aj celkom podarili - Dvojčatá, Policajt zo škôlky. Ale Sylvesterovi nie. Nedá sa povedať že by to bola hrôza, je to priemer, alebo sa to k nemu blíži. Ale Rocky, Rambo, Cliffhanger, Zabijaci, to je Stallone ako ho chcem vidieť, konieckoncov posledný Rocky a Rambo ma v tom iba utvrdili. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že je to podle většiny uživatelů takovej propadák? Mně to naopak přišlo jako docela odlehčená komedie, která těží hlavně z maminkovského komplexu. Synové a jejich matky, kapitolka sama pro sebe. Něco jako Poslední akční hrdina, akorát jiným směrem. Vždycky se na to s gustem mrknu, protože tu není nijak moc násilí a docela to dobře paroduje obvyklej akční žánr. Nehledě na to, že se v tomhle filmu nějak podezřele poznávám. A název považuju za výbornej, protože člověk vůbec netuší, co si o tom myslet a přiměje ho to se na ten film mrknout. No a uznejte, že ta mamča je s tím kanónem přímo kanónenfutr. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film měl obsahovat scénu, kdy Sylvester Stallone projede popelářským autem skrz zeď do galerie umění. Majitele galerie hrál Scott Shaw. (HellFire)
  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Sylvester Stallone považuje tento film za vůbec nejhorší, který kdy natočil. (HellFire)

Reklama

Reklama