Reklama

Reklama

Největší z hrdinů týmu Mstitelů musí pokračovat ve válce proti mimozemšťanům. Vetřelci, i se starým nepřítelem Kapitána Ameriky Herr Kleiserem, o kterém se myslelo, že zemřel v roce 1945, napadli ukryté město v Africe, kde vládne Černý Panter. Když Kleiser zabije Panterova otce T´Chaku, Černý Panter odjede do Ameriky, aby získal od Kapitána Ameriky radu, jak nad Kleiserem zvítězit. Generál Fury se dozví, že mimozemšťané jsou stále na Zemi. Mstitelé odjedou potají do Afriky, kde musí nejdřív bojovat s jejími obyvateli. Nakonec je ale stejný cíl spojí a svedou krvavou válku proti mimozemšťanům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u prvního dílu, ale trochu horší. Proč? Vše se opět točí okolo mimozemšťanů, ale je tu více nelogických situací, které tu vypisovat nebudu, byly by spoilery. Postavy jsou opět na svém místě a jsou zajímavé, posunuly se většinou dále než byly v prvním díle, ale stále mají co dohánět do hloubky a promyšlenosti předloh. Samotný Black Panther je pro mě zrovna jeden z méně zajímavých superhrdinů a film tak nevyužívá maximálně potenciál (i když tajemné město má něco do sebe...). Co do příště zlepšit? Stále je toho dost, postavy jsou dost ploché a jediné, na co tyto animáky začínají sázet jsou známé tváře a rychlé tempo. Komiks si však zaslouží trochu více... ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Pro Black Widow chci vlastní film... Ale jinak... Oproti jedničce nejde téměř o nic nového... Záporáci zůstávají stejní, klaďasové téměř taky, konečně jsem zjistil, kde se v mladých mstitelích vzal Black Panther a začalo to dohromady trošku sedět... Ale zrovna sebranka jako Avengers má v sobě mnohem, mnohem větší potenciál... ()

Reklama

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Ultimate Avengers pokračuje a představuje nám dalšího "člena" týmu - Black Panther. A též jeho záhadnou zem Wakandu, která je na první pohled zaostalá. Používají štíty, kopí a luky, avšak dokáží parazit i Iron-mana. Jeho zemi napadnou, nám již známí z prvního dílu, mimozemšťané a tajemná postava Herr Kleiser, kterého Captain America již dvakrát zabil avšak on nadále žije. Celá planeta je postavena nebezpečí útoku mimozemšťanů a jediný, kdo je může zastavit je tým Avengers. Líbilo se mi to velice. Ale jenom mě mrzelo (jak tu již několikráte padlo) velice nevyužití Hulka a štval mě Giant Man. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Platí o tom většina toho, jako u Avengerů I, ale tento je o něco lepší než předchozí film. Lepší a trochu temnější příběh, více akce, hezčí animace (i když to se mi mohlo jenom zdát, protože oba snímky pocházejí ze stejného roku). Nová postava Black Panther, je docela fajn a ten nácek byl taky super :-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Úžasný distribučný názov s dvomi dvojkami :-) Oproti jednotke sa príbeh trochu viac zamotáva, pribúda ďalší hrdina, vo vnútri tímu Avengers to podchvíľou vrie. Banner má problémy z Hulkom a Furym, Kapitán Amerika s Black Widow a Giant Manom, Giant Man s Wasp a sám so sebou, Thor s Odinom, jedine Stark je úplne nad vecou. Sú tu však opäť mimozemšťania a treba zachraňovať svet. Hulk je tentoraz na reťazi a Iron Man hláškuje ešte viac ako minule. Škoda toho menej zaujímavého úvodu v Afrike... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama