Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich láska měla jeden háček - oba si měli brát úplně někoho jiného... Julia je servírka a pracuje na svatebních oslavách. Robbie je zpěvák a také si na svatbách přivydělává. Na jedné takové se oba mladí hrdinové do sebe zakoukají a láska je na spadnutí. Má to však jeden háček – jak Robbie, tak Julia si mají za pár dní brát někoho jiného. Kolotoč dějových zvratů, citových šoků a překvapivých rozuzlení může začít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (137)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Subjektivní láska, ani vlastně nevím proč. Možná díky vzpomínce na časy, kdy mě Sandler bavil a byl pouze občas odpornej kripl. Pro všechny ostatní diváky bych to viděl na takovej solidní průměr, kterej neurazí, má pár sympatických momentů a pár příjemných absurdních vtipů. U mě teda 4 + 1 za správně sprasenej českej dabing, kterej tomu dodává další rozměr - A co třeba kántryhit? :-) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenabízí nic moc originálního, žádný překvapivý dějový zvrat, žádný žánrový mezník ani inovaci, zkrátka nic, proč by tímto filmem měli ztrácet čas abonenti Klubu náročného diváka. Je to jen příjemně úsměvná a stoprocentně romantická pohodovka s kouzelnou osmdesátkovou atmosférou, řadou vtípků, narážek a odkazů na onu dobu, sympatickou Drew, která tu dotahuje k dokonalosti roli naivního roztomilého diblíka a tady nečekaně sympatickým a občas vtipným Sandlerem, jehož depresivní variace Madoninna hitu Holiday mě pobavila stejně jako zuřivé podání Love Stinks The J. Geils Bandu. Bavil jsem se, užil si pohodu i romantiku, zavzpomínal na dávné hity. Zkrátka příjemná oddechovka, která nezklamala.. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám rád, Drew Barrymore ve filmech takového typu také hraje dost, ale v tomto je opravdu asexuální. Neříkám, že jindy je sexy, ale tady je to tragédie. Vím, že to není porno, ale přece jenom... Jinak film nic moc, jen ta hudba byla super. Ve filmu Mr. Deeds - náhodný milionář jsem slyšel jak A. Sandler zpívá D. Bowieho, což mě přivádí k tezi, že jej Adam má rád stejně jako já. Toto není první film, ve kterém Adam hraje a jsou tam super písničky. Takže mimoto, že je to můj oblíbený herec, máme i velmi podobný hudební záběr. PS: Jo a sexy zde byla Christine Taylor: "Pojď dál a dostaneš, co budeš chtít". ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Kdysi před mnoha lety jsem tento film viděl. Nebyl jsem tehdy v úplně nejlepším období svého života, tak jsem jej jen ohodnotil třemi hvězdičkami s tím, že na něj ještě jednou kouknu. A to jednou přišlo včera večer. Hezký večer, pohoda, klídek, a tak jsem si pustil tuto romantickou komedii... a dobře jsem udělal. Romantická komedie pro hezký večer, která pobaví i po čtvrtstoletí od jejího vzniku. Víc sem psát nebudu, protože naprosto přesně to vystihl B!shop a já bych to lépe nenapsal. Já jen upravím hodnocení. Vím, že 5* je hodně... jenže když já neoceňuji uměleckou stránku, ale to, jak mne film pobavil a pohladil na duši... a tento je opravdu milý. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci točí skvělé filmy a už měl toto řemeslo v ruce i ve svém druhém filmu s osvědčenou dvojicí Adamem a Drew. Z nenápadného filmu se vyklubala příjemná romantická komedie, která mě několikrát přiměla se smát. Na to že já na takovéto filmy moc nejsem, tak od Coraciho bych se na takové díval klidně pořád. :D ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Produkce filmu trvala přes rok a půl. (JORDY)
  • Po nezdařené svatbě v televizi hraje skladba „White Wedding“ od Billyho Idola, který se ve filmu také objeví, konkrétně v letadle. (Knowho)
  • Režisér filmu Frank Coraci má ve filmu menší cameo. Objevuje se jako postava zpívající skladbu "Love Stinks" ve chvíli, kdy kolem něj prochází Robbie (Adam Sandler) s mikrofonem. (JORDY)

Reklama

Reklama