Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Petule3 

všechny recenze uživatele

Goldie Hawn, Diane Keaton, Bette Midler....mohlo by s těmito herečkami vzniknout snad něco špatného? Komedie plná nadhledu a nadsázky, která dává ženám naději, že vše není a nemusí být tak černé, jak vypadá! ;) Musím ještě vyzdvihnout roli Maggie Smith, která je excelentní snad všude a role Sarah Jessicy Parker...opravdu? :D Když jsem film viděla poprvé, myslela jsem, že je to převlečený a nalíčený chlap! :D Ale to je jediné, co mě na filmu zarazilo. Dávám 5 hvězdiček. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Super nápad, dámy jsou naprosto famózní! Opravdu jsem se bavila, vizuálně nejhezčí je scéna - tančíce v bílém. Jen tak do nich, dámy ;) úžasná je i sympatizantka hlavního tria Maggie Smithová, která se ujala role rozrývačky JEHO (už nevím kterého z manželů) majetku tím, že prohnaně radila naivce S.J.Parker při aukci - to jsem se smíchy válela. ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Pohodová ženská komédia postavená na konflikte ženy vs. muži. To že sa trojica zrelých žien, ktoré opustili manželia a rozhodli sa so svojím osudom vyrovnať s hrdosťou, rozohráva množstvo komediálnych situácií. Hlavne keď sú hlavné hrdinky každá svojská. Trojica Bette Midler, Goldie Hawn, Diane Keaton má na to dobré predpoklady. Aj produkcia dokáže navodiť uvoľnenú atmosféru a scenár ponúka niekoľko originálnych gagov napr. keď je Goldie Hawn v modrej pleťovej maske a v pozadí je Warholova parafráza s jej podobizňou. Žiaľ rozcitlivená postava Annie Diane Keaton podľa mňa veľmi nesedí a Bette Midler nie je veľmi zábavná. Goldie Hawn vychádza z tohto tria najlepšie čo je zrejme tým, že má podobných postáv na konte viac. Mihne sa tu ešte Maggie Smith a Sarah Jessica Parker. Bonusom sú originálne úvodné titulky v štýle "Kdo chce zabít Jessii?" a cameo Ivanky Trumpovej. 65% ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Až vyrostu, chci být Bette Midler, Diane Keaton a Goldie Hawn. Já mám filmy jako je First Wives Club ráda, protože v sobě nesou vtip a trošku toho feminismu. Tři bývalé spolužačky se rozhodly, že se pomstí svým bývalým manželům za to, že s nimi zacházely jako s odpadky. A to si myslím je fér, a v tomto případě dost na místě. Pak se ale dohodnou že pomsta k ničemu nevede, tak se alespoň pokusí využít jejich slabostí a špatných vlastností k tomu, aby ony mohly žít takový život, jaký jim muži slibovali. Nejsem si jistá jestli jsem dobře napsala všechna íčka ve všech slovech, ale myslím že je jasné o co mi šlo. Prostě mě to bavilo, jako taková nehloupá komedie, tak nějak oddechovka o ženách. Navíc filmy z devadesátých let měli takovou speciální atmosféru. Protože se tam ještě tenkrát neproháněly nevýrazné modelky s IQ pět, které se dneska nazývají herečkami. Mělo to aspoň trochu charisma a charakter. Navíc se ani jedna z hereček neberou vážně, a každá si z typu otravnosti svojí povahy nebo vzhledu během filmu dělala legraci. A já si říkám, proč by ne. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělá trojice dam, která ani jedna z nich neztratila šmrc a je super, že byly všechny i ve skutečnosti věkově od sebe pouze několik dní :) Hawn je jednoznačně nejlepší, nejzábavnější a je to prostě přesně její parketa. Tento film nechci nazvat feministickým, ale jak tu bylo řečeno - dávejte si bacha na odložené ženy - jsou hodně zhrzené a ochotné jít přes mrtvoly. Role Maggie Smith byla úsměvná a jen mě mrzelo, že Stockard Channing neměla více prostoru, jelikož bych si ji ve filmu ráda užila více než pár minut. "Jo, tati - jsem lesba :) A pořádná." Takových skvělých oznámení je tam bohužel méně než bych chtěla, ale za to jsem se několikrát pořádně zasmála :) Touha muže srazit na kolena kvůli tomu, že si našel mladší "model" - skvělá motivace pro změnu života :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2011 rozvířila Goldie Hawn spekulace o natočení pokračování, když na Twitteru zveřejnila společnou fotografii s Bette Midler a Diane Keaton, pod níž napsala, že všechny tři již podepsaly smlouvu. (Olík)

Reklama

Reklama