Reklama

Reklama

Exciting Life of a Tree

Krátkometrážní / Animovaný
USA, 1999, 6 min

Obsahy(1)

Z pohledu stromu pozorováno, co se za celá desetiletí od dob, kdy byl malým keříkem až po stáří, před jeho zrakem a na jeho vlastním kmenu odehrávalo... (ČSFD)

Recenze (8)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Bylo by docela nefér shrnout Exciting life if a tree jen jako soubor jednopolohového pinožení dvounožců a různého ohrožování od nejrůznějších (pod)druhů. A při tom ono to vlastně nic jiného ani není, jenže je to natolik fungující, že to vůbec nevadí, formát kraťoučkých scén výsledku sedí, bohužel ale škoda hrozivě předvídatelné, trošku klišodiní a lepenkové pointy. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Genračné epizódky so života ihličnatého stromu, ktorý odoláva existenčným nástrahám. Animované z pohľadu First Person, teda vlastne First Tree :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Být stromem je asi fuška, jak tak koukám... furt se bránit proti šípům, kulkám, broukům, pilám, bobrům (na druhou stranu zase mohl sledovat "bobry" doby středověku, i když mu v tom zacláněl ten druhý strom.. a chudák když konečně mohl vidět něco přímo - druhý strom pokáceli haha - tak si mu před ksicht sedne pták). Perfektní byli ti bílí zajíci, ti mě upřímně rozesmáli. Jeden z těch topkových kraťasů. Možno zhlédnout zde: http://vimeo.com/61239554 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama