Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Americe celá generace vyrostla na sobotních komiksových seriálech Fat Albert a Cosby Kids a tyto oblíbené postavičky si našly cestu i do americké rodinné komedie režiséra Joela Zwicka. Nešťastná Doris sleduje v televizi, jak si Fat Albert a jeho kamarádi hrají. Osamělá dívka se rozpláče, její slzy dopadnou na dálkový ovladač a Fat Albert ji uslyší. Velký chlapík se širokým srdcem vnikne přes televizní obrazovku do reálného světa a jeho kamarádi ho vzápětí následují. Ve skutečném světě prožijí nečekané události, setkají se se svým „stvořitelem“ Billem Cosbym, ale musejí se včas vrátit zpátky, aby se ze svého světa neztratili jednou provždy. Hrají Kenan Thompson, Kyla Prattová, Shedrack Anderson III, Jermaine Williams a Keith Robinson. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Bingos 

všechny recenze uživatele

Byl jsem přesvědčený, že to je absloutně nestravitelná Americká sračka, která mě akorát naštvě do nepříčetnosti. Jak jsem se ale do filmu zahleděl (byl někde v první třetině, když jsem na něj v televizi přepnul) sjel sem ho až do úplného konce a řezal jsem se jak magor. Parta kreténských individuí v čele s imbecilmem, který si vycpal rolák polštářem a jejich skeče mě prostě odrovnali. ()

Xeelee

všechny recenze uživatele

Hej, hej, hej, ten cartoon seriál vypadá docela fajn (něco ke shlédnutí na YouTube). Rozhodně nevypadá jako stupidní rodinná komedie pro vypatlance, kde se nemluví sprostě :-) Současný hollywoodský rodinný komedie patří na úplný kinematografický dno a Tlustej Albert patří k tomu horšímu co se urodilo. Ve filmu nefunguje prakticky nic. Opětovaná láska jednoho ňoumy a jednoho citlivýho tlouštíka k nádhernejm holkám, snaha o to pomoct hlavní hrdince, která má mindráky a nevěří si, scénář, kde se všechno děje tak jak se děje protože to je ve scénáři a ne proto, že by to jakkoliv vyplývalo z toho co se děje ve filmu, nepochopená a nepochopitelná WTF linie se záporákem (kterej vypadá jako Xzibit)… To všechno ničí mozkový buňky příčetnejch diváků spolehlivějc než brokovnice. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto idealni film na sobotni odpoledne. Odpocinkovy, misty vtipny, misty dojemny a trocha toho moralizovani se tu take najde. Na ctyri hvezdicky tomu stale neco chybi, ale na lepsi tri Tlusty Albert rozhodne ma. Hej Hej Hej. P.S.: Nejlepsi rady ale stejnak daval Albert (Abbot) v jednom z dilu v South Parku :-) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Úbohosť, aj keď nie najväčšieho stupňa (na to tu máme 2001: Vesmírna prda, Strašná haluz, alebo Chlapci to chcú tiež... a stále). Poriadne som sa nezasmial ani raz, skôr som sa párkrát pousmial, ale väčšinou bol film trápny. Takéto filmy budú vznikať asi vždy, nechápem prečo sa s tým niekto vôbec zaoberá. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si řikal, že film o dívce, která slzou přivede do reálného světa skupinu kreslených černoušků, bude blbost, kterou musel někdo natočit z nudy nebo na vztek svému psychoterapeutovi. Když jsem to nedávno viděl v televizi a trpělivě čekal na onu zázračnou porměnu, musel jsem uznat, že nejeden psychoterapeut musel mít radost. Nicméně, rozhodl jsem to hned v úvodu zcela zatratit, ale když jsem viděl partičku přiblblých černoušků v idiotských kostýmech, jak se konfrontují s naším reálným světem, řekl jsem, že to je tak blbý, až je to dobrý. Jistě, je to pro děti, ale i tak na sobotní dopoledne to ujde. Ti černoušci byli docela legrační. Nevím jak celá moderní komická pohádka skončila, ale za ten začátek dávám poctivé tři hvězdy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě, v Los Angeles a ve Valencii v Kalifornii a ve Philadelphii v Pennsylvanii. (rafix)

Reklama

Reklama