Reklama

Reklama

Chose Cooking The Movie

(amatérský film)
Trailer 1

Obsahy(1)

V bláznivé komedii Chose cooking jsou dvě hlavní postavy, Chose (Patrik Horyna) a Trevor (Petr Brunner). Oba se dostávají do velkých problémů, kvůli zadluženému pořadu o vaření. Třetí hlavnější role se ujímá (Vadim Tkačenko) v roli ruského podivína. Chose a Trevor utíkají do Ruska kde doufají, že se ukryjí před mafií. Bohužel mafiánský boss je jim na stopě dříve, než se pokusí něco vymyslet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (28)

Staple 

všechny recenze uživatele

Skvělý film na poli české amatérské scény. Sám vím jak je těžké něco vyprodukovat a musím před klukama smeknout. Jen tak dál. Doufám, že se nějak dostanu k Jebalovi. BTW skvělé obsazení. Když sem v traileru viděl Tkačenka, tak se ve mě dítě hnulo. Naštěstí se do role opřel s vervou a podal skvělý výkon. Chyby by se našli, ale vem to čert. Takhle dlouho sem se u amatérského filmu nebavil. Sem rád že se mezi těmi shity jako je Nerozvážný a Kámošky na celý život najde takovýto poklad. Palec nahoru. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaný film od šíleného Bendera byl nakonec trochu pro mě zklamáním. Na to jak dlouho se čekalo jsem čekal větší pecku než byl naslapanej Max Payne. Problém je v tom, že jsem počítal se stejne vtipnou zápletkou jak v předešlém filmu. Zatímco v Max Paynovi šlo o lahvac piva tady šlo "jen" o dluh. Tím ale nechci naznacit, že film je špatný. Párkrát jsem se zasmál díky hereckým vykonum a několika vtipným momentum. Hlavně scény s Vadimem byli překvapivě nejvtipnejsi. Ten kluk umí fakt hrát a to mi na něm nepřišlo dříve nic čím by mě zaujal, teď mě příjemně překvapil. Hlavní pochvalu zaslouží samozřejmě Bender, který v tom umí chodit a hlavně dat roli takovou, že se na člověka hodí (Vadim rusak, Buldog a jeho lahvac) hudba, kamera, strih a zvuk byly dobrý. Nemám nic víc co bych vytknul. Snad jen mohla být nějaká tzv. tresnicka na dortu jako Ati v Max Paynovi, ale to zas nechci rejpat. Chválím teda "herce", kvalitu a pár vtipných momentů, ale jak už jsem psal tak příběh me zklamal. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Táto partia je celkom zábavná. Občas hlášky pôsobia skôr trápne než vtipne, avšak stále prevládajú tie dobré, čo z toho vo výsledku robia relatívne zábavný zážitok. V iných veciach taktiež nevidím veľký problém - na zvuku by sa síce ešte mohlo zapracovať, obraz tiež nie je v každej chvíli dokonalý a herci berú svoju prácu len ako srandu, no v rámci amatérskych filmov a samotného potenciálu sa to stále môže považovať za slušne odvedenú prácu. A hej, v svojich časoch ma to celkom bavilo, takže tretia hviezda najmä kvôli tomu. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že jsem do toho Hradce jel. Ano tohle je přesně to kvůli čemu jsem na CineTube jel ( ještě kvůli Vidrailovi, protože je to můj nejoblíbenější Youtuber a jeho minifilm je také skvělý jako jeho predchozí ). Každopádně se mi tento druh humoru co byl v tomto filmu líbil, akční scény naprosto super a nuda v žádném případě nehrozí. Nevím jak bych vyjádřil svoji spokojenost tak vám alespoň napíši tento trefný rým: ,,Příště jedu zase a těším se jak prase." Hodnocení: 83%. ()

nEscafeX 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád že jsem to viděl na premiéře v Brně v Kině Scala ! Byl to jeden z nejlepších filmů které v historii CineTube mohlo vzniknout ! :) Je tam vše co má mít správný film: - Super záběry - Akce - Komedie - Rusák :D (Vadim) - Dospělý lidi - Přestřelky - Krev - Zbraně - Hudba A proto dávám 100% Tento film je lepší jak některé profesionální České filmy !!!!!!!!!!! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně odehrávající se v Rusku na vlakové stanici můžeme spatřit ceduli s vlajkou Evropské unie s nápisy ,,Přejezd Rumburk - Dolní Poustevna, pilotní projekt" a ,,Projekt byl sponzorovaný Evropskou unií". (leo_kure)
  • Po tom, co zabijou Špicla střelou přes sklo auta, je v dalším záběru sklo zcela nepoškozené. (PK Ivanhoe)
  • Ve filmu se objevují repliky těchto zbraní: vzor 58, Colt 1911 Desert Warrior, Mosin Nagant, upilovaná brokovnice Rossi Overland, M24, M1 Carabine, Mini-Uzi, HK USP, Smith and Wesson 357. (UncleMorty)

Reklama

Reklama