Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je to trošku zvrácené, hodnotit dvojku ve světle trojky, ale cesty páně jsou nevzpytatelné (a občas i dost klikaté, hrbolaté a občas slepé). Pixar opět dokázal, nebo tedy spíš prvně dokázal, že i pokračování animáků nemusí jít přímo na DVD ale může být plnohodnotným filmem v kinech. Nemluvě o tom, že i v té době byla animace stále v rozpuku. Ještě štěstí, že se nerozhodli pro pokračování nějaké šílenosti, takhle to úspěšně dopadlo, Pixar se nažral peněz a diváci zůstali kulturně naplněni. Důstojné pokračování, které dalo i tak trochu živnou půdu pro ještě důstojnější pokračování. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je pokračování slabší než první díl, 5 hvězdiček je jasných. Hodně jsem se těšil na svého oblíbence - Dinosaura - a nebyl jsem zklamán:-) Má opět několik skvělých scének. Moc se mi také líbila část, kdy Woodyho spravuje ten šikovný stařík - to je opravdu krásně udělané. Výborný je i závěrečný sestřih "z natáčení", který se objeví s titulky... Je toho zkrátka hodně, co se tvůrcům v tomto filmu povedlo:-) Tleskám Pixaru za další úžasné dílo. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Rovnocenné, ak nie ešte lepšie pokračovanie filmu sa vidí málokedy. Tvorcovia nepoľavili na humore, príbeh je vynikajúci, dokonca sa nejaké postavičky pridali (Barbie, Woodyho parta...), takže malí, ale aj veľkí diváci si určite prídu na svoje. A čo je príjemné zistenie, tento animáčik nenudí ani po viacnásobnom sledovaní. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět vynikající záležitost animovanýho světa hraček! Oproti jedničce se zde už trochu víc tlačí na pilu. Vše je víc propracovanější, máme tu nový kamarády do party, máme tu opět trochu toho animovanýho napětí, ale hlavně nechybí Woody a jeho paranoia... Ten kluk kovbojská prostě musí mít pořád tu svoji pravdu. Tak tvrdohlavou hračku jen tak nepotkáte! No nic. Pohádka je to moc pěkná, zamilovala si ji i moje dcera, což je pro mě samozřejmě taky hodně důležitý a jen podotýkám, že Pixar a Toy Story, to je jedna velká BOMBA! Vzhůru do nekonečna a ještě dál! 85 % ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařený druhý díl, který netrpí snad žádným z neduhů většiny sequelů, naopak se jedná o mnohem nabušenější podívanou. Čeho si všimnete okamžitě, je mnohem detailnější animace, díky které film nepůsobí tak „plastikově“ jako jednička. Přibylo několik zajímavých postav, přibylo dospělejších vtípků (mj. parodie na Star Wars) a také scénář je výrazně promyšlenější. Když Jessie vzpomínala na svou nešťastnou minulost, byl jsem dojat způsobem srovnatelným jenom s mála hranými filmy. Díky neustálému vtipkování, přesnému střihu a naprosto famózní „kameře“, mi Toy Story 2 připadalo jako nonstop svižná akce, které jsem neměl za zlé ani občasnou snahu o moralizování (děti, važte si svých hraček!). Na žebříčku nejlepších pixarovských filmů bych oba dva díly Toy Story zařadil hned za Auta, ty jsem však viděl pouze jednou a navíc s českým dabingem, takže brzká změna pořadí není vyloučena. 90% Zajímavé komentáře: DaViD´82, castor, numi ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Hračka tučňáka je narážkou na maskota linuxových operačních systémů, tučňáka Tuxe. (novoten)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. listopadu 1999 v Los Angeles. (Varan)
  • Scéna, kdy Rex běží za autem a Pan Brambůrek ho vidí ve zpětném zrcátku, je odkaz na Jurský park, kde T-Rex pronásleduje Jeep. (novoten)

Reklama

Reklama