Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

HAL 

všechny recenze uživatele

Hmm, tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou, příšerně otravnou a uječenou, postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu. Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl. A to se mi jednička poměrně líbila :-( ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou horší než první díly. Dvojku Toy Story jsem si užil mnohem více než jedničku. Super zapojení nových postav (Jessie, Barbie, Prospector, Mrs. Potato Head), větší prostor pro staré známé (Slinky, Hamm, Rex, Mr. Potato Head, mimozemšťani), napínavý a zajímavý příběh. Super! 100% ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Jojo, je to dobré, ale musím říct že "1"nička byla lepší!!! Asi se mnou mnoho lidí nebude souhlasit, tak aspoň napíšu co mně k tomu vedlo: Tak za 1. k animaci postav a celé grafiky filmu nenám nic, je téměř totožná s prvním dílem. Ale za 2. ten příběh je v "1" rozhodně lepší. Co se týče postav v druhém díle, tak napříkad nechápu proč se najednou vyskytla nějaká hračka co se vydává za Buzzova otce atd. Je zde také příběh poněkud rozmazaný, narozdíl o jedničky kde přesně víme co se děje a má to větší spád... nemůžu si pomoct, ale pro mně je "Toy Story" a vždycky bude lepší než "Toy Story 2". ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slabší jak jednička. Příběh nestojí za moc, story kolem Zlatokopa, Jessie a Woodyho minulosti mě moc nezaujala. Některé vtipy a hlášky stojí za to, prasátko a T-Rex se snaží co můžou, ale už to není tak chytlavý jak v jedničce. Ubral bych na akčnosti, které je až moc, a přidal bych na humornosti. Nejslabší díl Toy Story. 65% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Oproti filmu Toy Story: Příběh hraček (1995) došlo u třech postav ke změně obsazení v českém dabingu. U postavy Andyho Michala Bürgera nahradil Radek Škvor, u postavy Slinkyho Mirka Musila, který zemřel 14. června 1999, nahradil Pavel Rímský a u postavy Buzze Rakeťáka Pavla Soukupa nahradil Zbyšek Pantůček. Pavel Soukup postavu Buzze Rakeťáka v tomhle filmu původně sice daboval, ale nepohodl se s Polákem Mariuszem Arnem Jaworowskim, který zajišťoval umělecký dohled nad dabingem. Nebyl spokojený s výslovností některých jmen s americkou intonací a Pavla Soukupa proto nahradil právě Zbyšek Pantůček. (TomasSlach)
  • Poznávací značka Andyho mámy A 113 je odkazem na školu, kam chodila většina animátorů ze studia Pixar. A 113 můžeme také najít v Hledá se Nemo (2003) na fotografii, když zubař fotí ryby nebo v Životu brouka (1998) na papírové krabici. (Harroc)
  • Počas oslavy hrá "surf-rocková" klasika "Wipe Out". (LuiCJ)

Reklama

Reklama