Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Family Guy s jinými postavami a souvisle se táhnoucím příběhem bez retrospektivních vložek. Vtáhl mě do sebe téměř ihned a nevyskytuje se zde žádná nevýrazná postava. Téměř všichni by mohli mít svůj vlastní seriál nebo dokážou v klidu utáhnout svou vlastní epizodu, aniž by z toho vzniklo něco nezáživného. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě o dost lepší než Family Guy.... (viděny všechny díly do dnešního dne, 9.6.2010) 8.5/10 PS: v obou seriálech se objevuje bizarní zvrácená a tak trochu "evil" postavička - pokud bych si měl vybrat mezi malým Stewiem z Family Guye nebo mimozemšťanem Rogerem z American Dad, druhý jmenovaný vítězí na celé čáře ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

1. Family Guy 2. American Dad 3. Cleveland Show, tak přesně tak bych seřadil seriály z dílny Setha MacFarlanea. American Dad je drzé, neotřelé a nebere si servítky s ničím, nicméně pořád se drží stejného konceptu jako ostatní dva jmenované seriály. Přesto patří k mým nejoblíbenějším animákům, které sleduji. 70% ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Taková ta prázdná animovaná variace na telenovelu. Děj žádný, vtipné to není (a těch pár obstojnějších vtipů na sociálně politické pole za sezónu našinec nemá šanci pochopit až na naprosté výjimky), není to ani zábavné takže.. vhodné snad leda jako zvuková či obrazová kulisa? I když i pro takové účely spíš nevyhovující. Prostě taková pitomost ve stylu Griffinových, kterou si většina lidí v ČR pustí jen proto, že to za a) dávají v televizi a za b) je to animované. Viděna polovina první série a pro jistotu ještě několik epizod průřezem celého seriálu, výsledné hodnocení - naprostá ztráta času a zabiják mozkových buněk. odpad! ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale v pomyslenom boji Family Guy vs. American Dad, u mňa vedie American Dad na celej čiare. A nielen preto, že táto sérka obsahuje tú najbombastickejšiu a najkúlovejšiu postavu, aká kedy uzrela svetlo televíznych obrazoviek :) A nie, nie je to Klaus - zlatá rybka s voperovaným mozgom nemeckého nacistického vedca, ale Roger - roztomilý, cynický, frustrovaný a večne naliaty mimozemšťan, ktorý do nás páli hlášky s kadenciou guľometu M60. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Impulzem pro vytvoření American Dad! byly neshody během tvorby pokračováním seriálu Griffinovi (od r. 1999). (Olík)
  • Během kontroly na letišti hraje píseň „Walking On Sunshine“ od Katrina & The Waves. (Duoscop)
  • Než Stan zachrání Rogerovi život, tak v jeho vzpomínkách vidíme věci, které odkazují na filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno