Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

chessbeer odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílu tohoto čehosi (sračky) viděl u jednoho tupce. Je to strašně trapné, humor na úrovni retardovaného psa (snaží se to napodobovat simpsonovi (případně Family Guye (což je taky sračka), či něco podobného), ale je to naprostá kravina, kterou nezachrání ani jedna vtipná hláška na díl). Je vidět, že u nás je stále dost imbecilů, kteří tomuto "veledílu" dokáží dát 5*. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem zachytil v tv pár dílů v kuse a ty mě zaujaly natolik, že jsem neváhal a pustil se do americkýho taťky pěkně od začátku. Narážky a urážky na všechny způsoby a bez servítek a bezkonkurenční dvojice Stan-Roger jsou hnacím motorem tohohle výborného sitcomu, u kterého si vždycky skvěle odpočinu. ()

Reklama

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Rodina Smithů je ještě bizardnější než ta Griffinů, stejně za hranicí nevkusu jako American Guy, nýbrž všeho moc škodí a mě American Dad! i občas nudí, protože celkový potenciál není takový (hodně je to svázáno jednoduchostí postav) a celkově všechno už někdo bylo nebo se to po čase opakuje. A rozhodně radši mám psa Briana než ufona Rogera a rybu Klause dohromady! ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale v pomyslenom boji Family Guy vs. American Dad, u mňa vedie American Dad na celej čiare. A nielen preto, že táto sérka obsahuje tú najbombastickejšiu a najkúlovejšiu postavu, aká kedy uzrela svetlo televíznych obrazoviek :) A nie, nie je to Klaus - zlatá rybka s voperovaným mozgom nemeckého nacistického vedca, ale Roger - roztomilý, cynický, frustrovaný a večne naliaty mimozemšťan, ktorý do nás páli hlášky s kadenciou guľometu M60. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Prvních pár epizod slabších, ale pak se to zvrtlo v naprostou špičku. Tak jako Griffinovi jsou co se týče slušnosti někde mezi Simpsony a South Parkem, tak American Dad je někde mezi Simpsonovými a Griffiny... ale spíše se blíží Griffinům. Všechny postavy jsou tady naprosto skvělé, přičemž vede mimozemšťan Roger a otec rodiny Stan. Roger totiž dokáže tak neskutečně zahláškovat, že i když se semtam vyskytne slabší díl, on to všechno dkáže zachránit. A když už ani on ne, pak je tu ještě ryba Klaus. Prostě nářez. Simpsni jsou oproti tomu nuda k uzoufání(dřív jsem je žral, ale po tomhle jsem vysoký názor na ně byl nucen poněkud snížit) P.s.: Příčku v oblíbených sdílí s Griffiny ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Postava Bullocka je nápadně podobná jeho dabérovi Patricku Stewartovi. (GreatestFan)
  • V epizodě „1600 Candles“ slaví Roger 1600. narozeniny. (Martin_W)

Reklama

Reklama