Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle: Mě se to líbilo. Pobavila jsem se nad hereckým umem Paris Hilton, která vlastně "hrála" samu sebe. Ani zdaleka netuším, jestli to bylo schválně, či nikoli a jestli si uvědomila, že to vlastně ani hrát nemusí, ale byla to sranda. Navzdory tomu, že film neměl smysl, zato poměrně dobrou kameru a střih, budu vyčuhovat z davu a dávám dvě hvězdy. Paris bych akorát poradila, ať příště místo komedie natočí životopisný film, bude to mnohem pochopitelnější. ()

eskimak86 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto sa mi pri filme ešte nestalo. Prišlo mi z neho normálne nevoľno a chviľu trvalo než som to rozdýchal. Veď to bolo niečo neskutočné. Určite najhorší film aký som videl. Ani kvôli Paris sa to neoplatí pozrieť, pretože s pribúdajúcmi minútami je čoraz škaredšia a na konci sa človek len nechápavo čuduje, že ju niekto môže považovať za sexsymbol. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bola charakteristika ´´mizernej bitch´´ v tomto filme životnou skúsenosťou Paris Hilton? Tak či tak, hrať to príliš nemusela. Neviem ako dnes, ale táto slečna bola stále len akousi sexy atrakciou, ktorá to náležite prijímala a oceňovala. A snímok ťažko zaradiť do totálneho odpadu, alebo do kategórie aspoň priemernej komédie. Proste blud, ktorý možno nikto veľmi neocení, ale plakať kvôli vyplýtvanému filmovému materiálu naň, určite nebudem. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Asi bych tomu vážně měl dát odpad, má to ale jediné štěstí, že jsem se občas zasmál a podařilo se mě to dodívat. Ta šílená baba, co si přišla na kolej jen zapíchat, byla tak trapná, až byla i srandovní, jen ty hnusné prsa tam nemuseli ukazovat. Naštěstí jsem stihl zavřít oči:). Děj je ale bohužel naprostá trapnost a opravdu netuším o co se tam Paris snažila. Že je to blbka, nebo ji ze sebe jen dělá, to je mi jedno a jinak ji výhradně kvůli vzhledu mám rád, ale tohle byl vrchol. Ke konci jsem si říkal, no jó tak ona ze sebe fakt nechá udělat rozmazlenou kravičku a skončí jako 'záporák', ale to ne, ona se to pak snažila žehlit tak nesmyslnými kecy, až mě z toho bylo špatně. Jediné plus a jediný důvod proč na to koukat - k*ndy! ()

meopta odpad!

všechny recenze uživatele

DĚS :/ !!! Nevím, kde jsem vzala tu sílu dokoukat tento "film" do konce! Hloupé hlášky, stupidní pózy a Hilton s IQ tykve si opravdu zaslouží toto hodnocení. Asi jako většina přítomných jsem se na film ze zvědavosti podívala, a předem varuji každého, kdo bude mít nutkání přeci jenom tuto kravinu vidět...NAPROSTO ZBYTEČNÁ ZTRÁTA ČASU :( ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)
  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama