Reklama

Reklama

Sněhová kalamita

  • Česko Napadl sníh (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nečekaná sněhová nadílka zneprůjezdnila přes noc všechny silnice. A to znamená - žádná škola, žádná pravidla, prostě sněhová kalamita! Pro patnáctiletého Hala (Mark Webber) je to šance získat srdce populární Claire (Emmanuelle Chriqui) - nebo se taky totálně zesměšnit. Desetiletá Natálie (Zena Grey) má ještě lepší nápad: zařídit ještě jeden den sněhové kalamity! Ale, aby se jí to podařilo, musí zastavit neústupného odklízeče sněhu (Chris Elliot). Raději si dejte pozor, odklízeči sněhu! Protože, když je sněhová kalamita, může se stát cokoliv... v této bláznivé komedii! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Nevím, co kdo od tohohle filmu čekal, ale já jsem očekával nenáročnou podívanou, u které nebudu muset přemýšlet a sem tam se i zasměju a přesně to jsem dostal. Je pravda, že film nenabídne bůhvíjak originální děj a přehršel srandovních scén, u nichž se člověk musí za břicho popadat, ale navodí tu správnou zimní atmosféru, a to navzdory tomu, že je zde zima pořádně idealizovaná a je nutné její vykreslení brát s velkou nadsázkou. Přítomnost takových komických postav jako je řidič pluhu nebo ředitel místní školy rozhodně potěší. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď sneží, môže sa stať všetko.“ Snehovú kalamitu som podcenil. Len čo som si prečítal názov a uvidel v titulkoch meno Chevy Chase, predpokladal som trápne dojenie ex-kariéry polomŕtveho herca (niečo ako Bláznivá vianočná dovolenka bratranca Eddieho podobne zabudnutého Randyho Quaida). Ale výsledok ma milo zaskočil. Príjemne atmosférická rodinná snímka sleduje jednodenné peripetie mestečka, zaskočeného snehovou kalamitou. Pozorujeme nevinnú, čistú lásku, detské snehové vojny a problémy v zamestnaní, to všetko nakrútené svižne, ľahko a so zaujímavým názorom, že láska je o tom, nájsť človeka, s ktorým vydržíme aspoň desať minút. A Chevy Chase? Pomaly dozrieva do vážnych úloh, ale bojím sa, že už je to úplne každému fuk. Aj jemu. ()

Reklama

Kraliczech 

všechny recenze uživatele

Děj a zpracování filmu neni žádná sláva, nemluvě o scénáři. Ale Chris Koch to má v hlavě srovnaný. Zasadil do tohoto 'veledíla' pár scén, nad kterými se dá zamyslet (zpravodajství...). Možná kdyby vymyslel něco pořádnýho tak to je i koukatelné. Každopádně jeho seriály jsou o třídu lepší a bude lepší, když u nich zůstane. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Toto zarobilo na seba ? Ty kokos, to fakt nechapem US mentalite ...... sak tam o nic neslo, len stary obstarozny 57 rocny chlap sa sankuje. Chevy Chase /Vanocni prazdniny, Blazniva Dovolena/ v 90. rokoch uplne vyhasol. Tento film je priserny - postavit cely film len na tom, ze jedno mesto zapadne snehom a ludia sa brodia snehom a vymyslaju kraviny? Plus k tomuto uz dodam len jedno : Chevy Chase uz dozrel do serioznych hereckych roli okolo roku 2000, kedy Blazniva Dovolena bola definitivne minulostou, ale myslim, ze kazdemu to uz bolo jedno a kazdy to mal na haku : 5 % ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Televizního rosničku už hráli Steve Martin i Bill Murray, tak přišla řada i na třetího mušketýra. To je jediné možné vysvětlení PROČ. Proč pro-bo-ha vzal Chevy Chase zase roli v tak zbytečném, nudném a neperspektivním filmu. Všichni víme, že má problémy s alkoholem, ale evidentně ne takové, aby nemohl točit (viz jeho filmografie za poslední léta). Nechce se mi věřit, že mu nikdo nic lepšího nenabízí a všichni ho odepsali. Ach jo. Kdeže jsou časy Vánočních prázdnin... 30% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama