Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Na tu dobu nikdy nezapomenu. Dalmatini na tričkách. Dalmatini na plakátech. Dalmatini i na dně konzervy trenčanských párků. Dalmatini a Spice Girls. Kdo měl doma živého dalmatina, byl největší borec. Nakonec mě i jeden dalmatin kousl. Dětem se tenhle film určitě bude líbit, ale já už vyrostl. (403.) ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Neškodná podíváná, která se hned po koukání vypaří. Glenn Close vypadá psychopaticky, ale pro mě to není záporačka v pravém slova smyslu. Dětičky potěší pohled na stovku dalmatinů, ovšem já na roztomilá zvířátka nejsem. Takže je to taková průměrná komedie, kterou prozáří pan Weasley a doktor Laurie v mile netypických rolích. ()

Reklama

Prolog 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdičky jsou z naprosté nostalgie! Když jsem byl malej tak jsem na tom byl v kině a totálně si na tom ulítl... Včera jsem to viděl po letech znovu a přišlo mi to docela stupidní. Ale ta nostalgie tam je pořád. Navíc mě dostalo, že tam hraje Hugh Laurie asi jeho nejhorší roli v živote. To se prostě musí vidět :) ()

mls 

všechny recenze uživatele

Málo kedy si zapamätám meno hlavného predstaviteľa vo filme. Možno tak vo filmoch ako je Forrest Gump.:) O priemerných filmoch akým 101 Dalmatíncov určite je ani nehovorím. Práve preto je zaujímavé, že meno Cruela Devil si pamätám dodnes aj po X rokoch. Ak máte náhodou menej ako desať rokov, tak tá teta na vás hlboko zapôsobí. Ono totiž nie každý vám chce pozabíjať všetkých 101 dalamtíncov, ktorých si počas filmu tak obľúbite a osvojíte. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Film pro celou rodinu na odpočinkové odpoledne. Americká pohádka, trochu navazující svým stylem na Sám doma. Taková klasická disneyovská zábava. docela sem se u toho bavil. Z celého filmu mi v hlavě utkvěla hlavně trojice padouchů v čele s excelentní Glenn Close, která si to nejspíš hodně užívala a dvojicí ňoumů Hugh Laurieho a Marka Williamse. Jeff Daniels byl vynikající. Jinak dokonalá práce se zvířaty. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Aby se Glenn Close (Cruella) vůbec nasoukala do některých kostýmů, musela herečka nosit korzety – ty byly utaženy natolik, že herečku dělilo jen několik málo milimetrů od toho, aby omdlela. V některých kostýmech se pak nedalo ani sedět a způsobovaly Close bolest. (fiLLthe3DD)
  • Herci měli natřenou kůži šťávou z masa, aby přiměli psy je olizovat. Např. tvůrci natřeli Jeffu Danielsovi tváře syrovým párkem, aby ho štěňata začaly ve vhodné chvíli olizovat. (HappySmile)
  • Jeden z posledních filmů od Disneyho, ve kterém vidíme někoho kouřit cigarety. Od roku 2007 pak Disney oficiálně zakázal, aby se v jeho filmech tento zlozvyk ukazoval. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama