Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

curunir 

všechny recenze uživatele

Na tento animák som si pred jeho vzhliadnutím najprv prečítal množstvo nepriaznivých recenzií, ktoré vyzdvihovali jeho nudnosť a neoriginalitu. Napriek tomu som pod celkom príjemne prekvapený, keď som si náhodou tento film pozrel. Iste, nebolo to nič mimoriadne, v podstate iba ďaľší animák, avšak miestami som sa naozaj slušne pobavil, čomu dopomohla hlavne milá animácia. Najviac pozornosti na seba strhavá jelenček Eliott s množstvom jeho vtipných hlášok, vďaka čomu hodina a pol utečie vcelku solídnom tempe. Veľmi milá my potom prišia banda nepriateľských veveričiek a kačací párik. Dej celého filmu je veľmi predvdateľný, začiatok je mierne uťahaný boj s lovcami v závere, kde sa zvieracím kamarátom podarí vyhrať my prišiel naozaj sprostý a naivný. Film sa však na nič extra nehrá, takže toto by sa dalo odpustiť, veď má vlastne slúžiť najmä na pobavenie detí. Mne osobne sa to páčilo viacej ako Madagaskar. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych býval šel na Loveckou sezónu 3D do kina, asi bych se dobrovolně nechal ulovit a stáhnout z kůže. Že jsem se však soukromou projekcí vyhnul zbytečným brýlím a ještě zbytečnějšímu Kutcherovi, uznávám méďovi Boogovi průměrnou zásluhu na zpříjemnění nepříjemných časů. (Filmfest Hurghada 2012, 7/67) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal stále porovnávať len holú kostru príbehu, tak by som musel dávať polovice filmom podpriemerné hodnotenia. Tento sa našťastie o niečo originálne ani nesnaží, v pár momentoch to tak možno vyzerá a tie aj potešia, ale čo zachraňuje príbeh sú postavičky a ich nápadité humorné charaktery. Dabing mi nesadol a v poslednom čase sa v animákoch viac teším na slovenský ako český a aj toto je ten prípad. 65%. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pokus o dobrý animák stroskotal!Sony nedokázalo týmto animákom konkurovať spoločnostiam ako je napr.Pixar.Celý tento snímok vyzerá ako nedokončený!Rozpočet 85miliónov dolárov sa asi stratil v peňaženkách Martina Lawrence a Ashtona Kutchera,pretože v tomto animáku ho rozhodne nieje vidieť!Vizuálna a grafická stranka snímku je nedotiahnutá do konca.Charaktery hlavných hrdinov sú pozbierané z iných animákov,takže nejide o nič nové!IZ réžie má aké-také skúsenosti jedine Roger Allers a tak to aj dopadlo!Open Season sa nepodarila.2*zá doslová"pár"scén u ktorých mi nabehol náznak smiechu! ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Další animovaný film, ke kterému jsem přistupoval trochu s obavami pro jeho nízké hodnocení. Moje obavy se ale naštěstí nenaplnily a film jsem si oblíbil. Úžasné výrazy a "ksichty" zvířat, některé hlášky: "Co máš k obědu? ... Dřevo. A ty? ... Dřevo... Chceš měnit?" jsou fakt povedené. Osobně si myslím, že filmu podstatně pomohl český dabing a humor potom vyzněl lépe. Ještě navíc 3D verze v Imaxu! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Všechny obchody ve městě byly pojmenovány podle lidí, kteří se podíleli na tvorbě filmu. Režisérům Rogeru Allersovi a Jill Culton připadl obchod s obuví. (D3VIL)
  • První film studia Sony v 3D IMAX kinech. (D3VIL)

Reklama

Reklama