Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Moc obdivuji hráče se slovy, co bez zbytečných průtahů vysmrknou epesní komentář, v němž všechna slova začínají na jedno (a pozor, stále to samé!) písmeno. Tedy - hrát s nimi ,,město, moře, zvíře, kuře, stavení" bych vážně nechtěl. Autisté rules. V rámci sebezdokonalování však podobnou čelinž také prubnu. Bender boří bozemskou bekonomiku. Ba bakonec bymrdá b(i) b(s) baháči! Boproti beriálu be bo bale bost báhne. Bako bemr bilovníka bakystrajtek bez biltru. Tak. Zíráte, buráci, co? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Iba, ale vážne iba pre fanúšikov seriálu, ktorí poznajú postavy a prostredie. Ostatní, ako ja, majú smolu. Niekoľko výborných fórov, niekoľko priemerných fórov a množstvo fórov a situácií, ktoré sú určené výhradne pre divákov seriálu. Ešteže v takejto celovečernej dvd forme nie sú točení Simpsonovci. ()

Reklama

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Sice se ve filmu naráží na aktuální témata, ale už to nemá nic společného s původním posláním zásilkové společnosti Planet Express. Několikanásobné cestování časem a množení se postav mi přišlo hodně zmatené a hlavně překombinované, i když na závěr se hodně vysvětlí a nakonec to do sebe i docela zapadá, takže nějaká forma se přece jen objeví. Některé pasáže byly možná trochu zbytečné (velryba), ale na druhou stranu oceňuji některé narážky a poněkud svérázná vysvětlení (Kterak George k prezidentství přišel). A hlavní záporáci (nudisti), ti byli tedy ultraodporní. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bohužel, futuroskopní celovečerák číslo jedna dopadl naprosto stejně jako Simpsonovi - obsahuje několik vyloženě libových vtipů, ale celkově je to takové nějaké jakési onaké...srovnáno s leckterým hraným pseudovtipným pokusem o televizní zábavu rozhodně vítězící, ale viděno optikou legendární Futuramy slabé. Možná je tím zabijákem zábavy stopáž, ale nic to nemění na tom, že na Bender's Big Score se velmi pravděpodobně už nepodívám. Solidních, ale za očekáváním zaostávajících 60%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Osobne som veľmi prekvapený. Futurama nadobúda nový rozmer, odhaľuje nám veci, ktoré boli v seriály len načrtnuté, pritom nezabúda na patričný vývoj hrdinov. Je omnoho otvorenejšia, plná zadkov a cestovania časom, plná romanitky, stratených existencií, hláv, terminátora a hviezdych vojen. Čo viac si môže fanúšik sci-fi a seriálu priať? Prvy z plánovanej štvorice filmov sa nesie v uvoľnenom duchu. Výraznejšiu chybu som nájsť nevedel. Je to skrátka film pre fanúšikov a už tak je obdivuhodné, že film, určený pre video má všetky kvaliti kino filmu. Jednoducho skvelé. Zbožňujem to. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama