Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

fars 

všechny recenze uživatele

Hm, tak ja teda v zadnem pripade nesdilim hromadne nadseni nad timto pocinem. Jakakoliv epizoda serialu je lepsi nez tohle, je zde sice dost vydarenych gagu a u prvni pulky jsem se ohrome bavil, ale... 90 minut nepretrzitych zvratu, prespeedovaneho deje, strihu z jedne dejove linie do druhe a milionu miliard dalsich veci, z toho me akorat rozbolela hlava. Ceho je moc, toho je prilis (ostatne celovecerak Simpsnu mel podobny problem). Nekde jsem cetl ze tvurci chteji nasledne Bnder's big score roztrihat na casti, dotocit par scen a udelat z nej sestou serii Futuramy (nebo patou?), pak to teprve bude asi fajn zabava i pro me. Zatim je to na 50%. 12.2.2007: Ucineno zjisteni ze film vyzni o dost stravitelneji a podstatne zabavneji pokud jej davkujete po castech na dva az tri dily :-) Zvyseno na 70%, ovsem hodnoceni je timto dost sporadicke, at uz to znamena cokoliv. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Futuramu (serial) povazuji za pravdepodobne nejlepsi animovany TV pocin, takze jsem od Bendera mel nemale ocekavani, ktere ovsem zustalo z casti nenaplneno. Filmovy format Futurame sedne, scenar je skvely a co se propracovani detailu tyce odvedli tvurci skvelou praci. Nicmene tomu celemu chybi pro Futuramu naprosto klicovy element a sice vtipnost. Byl kladen prilis velky duraz na vsechno ostatni, ale na to hlavni se jaksi pozapomelo. Je to lepsi nez Simpsonovi ve filmu, nicmene to nedosahuje typickeho Futurama standardu. 6/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká pořádné hrátky s časem. Matt Groening a celá parta okolo "Futuramy" natočila první celovečerní film, který má všechno, co by měl příběh s Fryem a dalšími mít. Není to pravda až tak třeskutě vtipné, ale jako parodie na sci-fi to funguje dokonale. Skvěle jsem se bavil, po druhém zhlédnutí možná ještě o něco víc. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ehm. Prozatím jsem neviděl ani jeden jedinný díl seriálu, takže si určitě budete říkat, že jsem se musel úplně pomátnout, když jsem se rozhodl s klidem ignorovat čtyři nebo pět let seriálu. Káždopádně to mám v plánu dohonit. Jednou. No a teď asi k samotnému filmu. Skákání časem patří k mým nejoblíbenějším disciplínám v sci-fi a tak musím říct, že jsem byl se zápletkou velice spokojen a až na pár drobnůstek nemám výhrady. Jo a Bender rulezz. Benderova ikonická filmová scéna č. 1: Bender si nasadí sluneční brýle a nabije futuristickou brokovnici. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Futurama má tu smůlu, že je druhá, až po Simpsonových a to jak z hlediska priorit producentů, tak i z hlediská vtipnosti. Nápad i postavy jsou geniální, ale jen málokdy se tyto předpoklady rozvinou natolik, aby splnili moje nároky. Platí to i pro film, který má pár silných momentů, zbytek pouze dobrých. Ve srovnání s celovečerními Simsponvými je film Futurama slabší. Každopádně to, že je zpět je dobrá zpráva. Formát 20-minutovýc dílů, do kterých se dá nahustit spousta zcestných nápadů, se k takovémuto konceptu hodí přeci jen víc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)
  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)

Reklama

Reklama