Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně natažená jedna epizoda do jednoho celovečeráku a to znamená, že všechny vtipy a hlášky se rozplynou a jenom koukáte a čekáte, jestli se vůbec budete smát. Nejlepší hlášku měl asi můj oblíbený Zoidberg, možná dvě, Bender zklamal a o Fryovi nemluvě. Vcelku hezká byla zápletka s Larsem alias Fryem No. 2. Jinak slabota, ale stejně se na to dalo koukat! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Bohužel, futuroskopní celovečerák číslo jedna dopadl naprosto stejně jako Simpsonovi - obsahuje několik vyloženě libových vtipů, ale celkově je to takové nějaké jakési onaké...srovnáno s leckterým hraným pseudovtipným pokusem o televizní zábavu rozhodně vítězící, ale viděno optikou legendární Futuramy slabé. Možná je tím zabijákem zábavy stopáž, ale nic to nemění na tom, že na Bender's Big Score se velmi pravděpodobně už nepodívám. Solidních, ale za očekáváním zaostávajících 60%. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Hm, tak ja teda v zadnem pripade nesdilim hromadne nadseni nad timto pocinem. Jakakoliv epizoda serialu je lepsi nez tohle, je zde sice dost vydarenych gagu a u prvni pulky jsem se ohrome bavil, ale... 90 minut nepretrzitych zvratu, prespeedovaneho deje, strihu z jedne dejove linie do druhe a milionu miliard dalsich veci, z toho me akorat rozbolela hlava. Ceho je moc, toho je prilis (ostatne celovecerak Simpsnu mel podobny problem). Nekde jsem cetl ze tvurci chteji nasledne Bnder's big score roztrihat na casti, dotocit par scen a udelat z nej sestou serii Futuramy (nebo patou?), pak to teprve bude asi fajn zabava i pro me. Zatim je to na 50%. 12.2.2007: Ucineno zjisteni ze film vyzni o dost stravitelneji a podstatne zabavneji pokud jej davkujete po castech na dva az tri dily :-) Zvyseno na 70%, ovsem hodnoceni je timto dost sporadicke, at uz to znamena cokoliv. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pri toľkom cestovaní v čase predsa len vznikli nejaké tie logické chybičky, oproti 22 minútovým častiam film nemal taký švih, takisto tu bolo pomenej gagov. Ale na druhej strane som sa dobre zabavil, našiel som milión odkazov k rôznym seriálovým častiam a bol som hrozne rád, že sa táto stará parta (ktorej charaktery sa nijako neprekrútili a sú rovnako sympatické a zábavné ako predtým) vrátila späť. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Všichni máte padáka. Svatý bonga z Konga. První celovečerák Futuramy už není to, co bývaly jednotlivé díly, které především díky krátké délky neustále bavili. Rozjezd vypadal slibně a šlo vidět, jak jsou tvůrci odhodlaní ale po polovině se to začalo táhnout a místy přestávalo bavit. Opět několik zparodovaných filmů ale celkově v rámci průměru... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)
  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama