Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

kingik 

všechny recenze uživatele

Po roce se pět kamarádů ze střední školy vrací z univerzit do rodného města. A zdá se, že rok strávený na vysoké většině z nich jen dodal na sexuálním apetitu. Kevin proto přijde s geniálním plánem udělat si výlet k jezeru, kde vnadné kočky tráví prázdniny. Vyhodit neschopného režiséra a kolotoč gagů se rozjede naplno. Jenže Rogers nikdy komedie neuměl a přesto se do nich tlačí. Výsledkem je sice přijatelné pokračování slavné teen-age série, ale s gagy proklatě nízko. Měl jsem pocit, že snad ve filmu ani žádné nejsou, anebo když byly, tak hodně bídně natočené. Parta z jedničky zůstala a udržela soudržnost, a to je velké plus. Bez nich by tohle semleté pokračování nestálo za moc. 50% ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování jedničky. Zdá se mi, že není tak vtipné, ale i tak to je klasika se starou bandou. Scény z baráku se dvěma lesbičkami je prostě best. Jim se taky dobře ukazuje s "flétnistkou" :-) Na to jak byvaji dvojky o ničem je tohle celkem dobře natočené pokračování. Nový přiběh ale se stejným cílem ( :-) ), legendární Stifler, pěkné holky a na závěr parádní mejdan. Léto jak by mělo být. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Přeci jen je to o krapítek horší... Humor je trošku víc infantilní a hlavně mě tu štve takový to klasický převracení charakterů... Naďa sice nevypadala v jedničce nijak geniálně, ale tady z ní na konci udělali úplnou kravku... To mi dost vadí na amerických komediích celkově... Aby bylo vidět, že hrdina udělal dobře když šel za hlasem srdce, tak v posledních pár minutách dělají z postav jako je Naďa buď blbce anebo hajzly... Takže to o pár procent snížíme... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Sága pokračuje v plnej sile hneď v úvode, kedy repráky a basy požehná zvuk skladby 'Everytime I Look For You' z (pre mňa) najlepšieho, štvrtého štúdiového albumu Take Off Your Pants and Jacket kapely blink-182, ktorá je silne spätá s celou sériou AP, obdobím aj atmosférou rokov. A tiež Eugene Levy, pre ktorého platí detto. S potešením uší sa nekončí, dvojka, podobne ako jej starší brat, totiž v srdci hrdo nosí alternatívny a punk rock, čo tu znamená Sum 41, Lit, The Offspring, Green Day, Oleander či Alien Ant Farm – tomu sa hovorí kombo! Problém v tejto pochvale je ale samozrejmý – nejedná sa o žiadny "connoisseur" výber skladieb, táto hudba proste vtedy najviac fičala a vybralo sa z toho najlepšie. Povedať tiež treba, že druhý diel sa mi zdá o dosť lepší, čo všeobecne neplatí, a dlho som rozmýšľal o dôvodoch. Herz možno písal scenár iným spôsobom, voľnejším, postavy už boli u divákov etablované, mohol sa teda viac venovať zjednoteniu samostatných príbehov do jedného celku, pretože presne taký pocit som z toho mal, akoby sme v jednotke dostali viacero príbehov, ktoré sa križovali, zatiaľ čo tu sme mali jeden celistvý "príbeh," ktorý sa vetvil na hŕstku menších. Samozrejme, ide len o môj výstup, ktorý som po premyslení dostal. A možno to tak vôbec nie je a možno len fetujem... ♪♫ (x) (xx / x / x / x / x / x / x) (x) (8.9.2017) (6.2.2021) (10.9.2021) (15.5.2022) (10.10.2022, sk dab) (10.12.2023, sk dab) ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

  • Několik scén z hudebního tábora bylo natáčeno v táboře JCA Shalom v Malibu. (Stocki)

Reklama

Reklama