Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Dočká se Cartman lízání svých koulí? Který ze slavných režisérů (Michael Bay, Mr. Night Shaymalah, Mel Gibson) poradí americké vládě jak na teroristy? Bude zachráněn Imaginationland? Otázky vám zodpoví trilogie SP spojená v jeden film. Výborná je především přítomnost filmových herců, postav a utahování si z nich. Vidět můžete např. Kurta Russella, Morpheuse, Luka Skywalkera, Freddyho Krugera, Pepka Námořníka a spoustu dalších. .A pokud se budete pozorně dívat, v Imaginationlandu mužete spatřit např. Predátora, Vetřelce, Ronalda McDonalda, Flashe, Djokera, Gremlina atd. Nabízí se i náběh parodíí na několik filmů. Zkrátka Imagination...Imagination...Imagination... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle South Park bych popsal jako tvůrčí skomírání dvojice Parker / Stone ,která začala vykrádat sama sebe a zamopěla co je opravdová sranda.Pryč jsou drsné,až opravdu amorální podtexty v jejich humoru,chybý tomu jiskra,břitkost a Kenny.Zoufalou snahou je zapojení imaginárního světa...které nabízí spoustu možností,bohužel dvojice režisérů stím naložila prachbídně.Suché fóry,zbytečné kecy místo opravdové parodie a ku příkladu scénka s režiséry Bayem a Shymaly.....no tim hovadem jediného filmu ;-) je suchá jako Cartmanovy koule....ano,ano...dokola se opakující Eric,snažíc se celý film donutit Kayla o vylízání jeho varlat,každá druhá scénka je o tomhle tématu.Za začátku lehce vtipné,po čase stupidní a otravné.Buď jsem už z tohodle druhu humoru vyrostl,nebo prostě tvůrcům South Parku dochází šťáva,asi by si měli nechat vylízat koule :-D pár vtípkům jsem se zasmál,ale šlo spíše o ten půl / na půl nucený úšklebek a jednou jsem opravdu vyprskl smíchy,když se jako zlá představivost objevila lesní roztomilá zvířátka,která epesním způsobem vymýšlela jak umučit Princeznu Jahůdku,ovšem díky trapnému znásilnění Kurta Russela zase klesla :-D Hold není to,co bývalo 55%. ()

Reklama

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

South Park, ktery byl uzasny a vtipny pred 10ti lety v prvnich seriich a nasledne vygradoval v excelentnim, temer muzikalovem "Bigger, Longer & Uncut" in 1999, zacal postupem casu pozvolna ztracet dech a predevsim zacal byt jeho humor znacne jety. V poslednich letech byl SP (alespon z meho pohledu) naprosto irelevantni zalezitosti, coz se snazi zmenit aktualni Imaginationland. Mozna i vzhledem k me nekolikalete pauze a odpocinku od SP je to snaha vitana, kterou jsem si skvele uzil. Jedna se sice o efektivni kompilaci 3 radovych dilu, ale pro ty kdo dane dily nevideli, se Imaginationland jevi jako kompaktni a velmi dobre promysleny filmecek. Vyborny scenar se rozdeluje v podstate do 2 sfer. Do klasickeho SP sveta, kde se Cartman snazi domoci spravedlnosti a nechat si od Kylea oficialne vylizat koule. A do sfery imaginationlandu, kde propukla valka mezi zlymi a hodnymi fiktivnimi nejen filmovymi postavickami. Cartmanova dejova linie sice neni spatna a ma sve svetle stranky (Michael Bay, Stargate), obcas ale pusobi pomerne rusive a misty nudne. Na druhe strane v podstate kazda minuta odehravajici se v imaginationlandu je fantasticka. Takova hardcore party, kde Jesus pokropi M60kou Aliena, Santa usekne hlavu Pinheadovi a vanocni veverky znasilnuji Pepka namornika se nevidi kazdy den. 8/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Srovnavat tohle s Peklem na zemi moc nejde, precejen je tady videt, ze se jen jedna o tri spojeny dily serialu, nicmene napad na risi predstav je perfektni, je tu sparodovanejch spousta filmu a cely to je solidni masakr. A do toho vseho tu je mozna jeste zabavnejsi linie s lizanim Cartmanovo kouli, ty jeho pripravy na lizani byly naprosto brutalni. Opet po case perfektni 2D animovanej "film". ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama