Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

luka4615 

všechny recenze uživatele

South Park: Imaginationland je neutuchající přehlídkou bláznivého humoru a neuvěřitelných situací, z nichž zcela dominantně vyčnívá Cartmanova cesta kvůli jeho suchým koulím. Už jen tohle by Vám mělo napovědět, jak moc zábavná jízda tento další celovečerní počin je! „Thank you, Your Honor. This isn't a victory for me. This is a victory for the justice system...and my balls.“ ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Ani kdybyste se zkouřili tak takovýhle věci si prostě představit neumíte. Směska Hvězdné brány, Letopisů Narnie, Gladiátora, Hvězdných válek, Pána prstenů a já nevim co všeho možnýho .. to lze nalézt právě zde. K tomu nadržený Mel Gibson, lesní zvířátka, které si vymyslel student čtvrtého ročníku a také lidoprasomedvěd .. skvělý :)) Nejlepší pointou celého filmu bylo hledání AIDS v Cukrovém lese a úprk do Sluníčkového hradu před nepřáteli, kteří se blížili z Mňamkových hor. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxus!! Sice mi chvilku trvalo než jsem přivykl nové modernější animaci, ale když jsem viděl první krvavou scénu, tak mě počáteční nechuť vůči pokusům o lehké 3D přešla:). Zápletka filmu je velice originální a správně šílená a utahuje si z kultury i politiky - přesně jak to máme u south parku rádi. Ještě snad jedna výtka - film je sice přeplněný novými postavami, ale těch starých a dobře známých ze seriálu tu moc není (třeba Kenny se ve filmu, kromě pár minut na začátku, vůbec neukáže. Dokonce ani nechcípne!!). Dle Cartmanových slov: dej si trochu zmrzliny s ořechama navrch, Kyle! A hlavní ponaučení? Nenechte se ošálit roztomilýma lesníma zvířátkama - znásilní vás, vypíchnou vám oči, které vás donutí sežrat a nakonec vám nachčijou do prázdných očních důlků! svině.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jako epizoda seriálu slušný počin, jako celovečerní film slabý průměr sahající Peklu na Zemi stěží po pas... Nechápu důvod, proč se tvůrci odhodlají použít formát dlouhometrážního filmu, když scénář vydá právě jen na jednu středometrážní epizodu. Tam, kde v Pekle na Zemi nestačila bránice a Trey Parker s Mattem Stonem uvolnili lavinu své neutuchající kreativitě a osobitému pojetí humoru a společenské satiry, v Imaginationlandu lopotně látají vycpávkovou vatu a vypomáhají si parodizováním popkulturních ikon, které dříve nikdy nebylo nosným, ale vždy jen doplňkovým atributem seriálu (a parodovat Hvězdné války už je skutečně passé, ač se tvůrci sami shazují v probíhajících titulcích...). Celé mi to připomínalo především nepůvodní estetiku a epický tok Happy Tree Friends, jejichž dokola opakovaný jeden jediný dějový postup mi už při třetí epizodě zevšedněl (pekelná lesní zvířátka, kdy navíc Parker se Stonem vykrádají sami sebe...ta epizoda už tu kdysi byla a mnohem lepší a zábavnější...). Takže nakonec zbude jen pár fórků, hodně průměrný příběh a Cartmanovy koule, které jediné nesou hrdou zástavu Pekla na Zemi... PS: A kam se poděla kdysi fenomenální hudební složka, to ví asi jen tvůrci samotní? Za Imaginationland už asi Oskara nedostanou... Podobné filmy: South Park: Peklo na Zemi, Futurama: Bender's Big Score, Futurama: The Beast with a Billion Backs ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama