Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Řekl bych,že pokračování téhle šílenosti je ještě lepší,než jednička.Naprostá záplava střeštěných dialogů,nesmyslných scén a postupné zamotávání se příběhu svou gradací diváka vtahuje do děje velice nenásilně a přitom se bavíte od první minuty až do konce. Škoda že po tomhle následoval díl Cesta do Ameriky... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můžu. Humusáckou, agresivní, lehce násilnou, ale vtipnou komedii. Francouzi opravdu vědí, jak diváky pobavit. Jean-Marie Poiré se pokusil trumfnout jedničku, která je více než zdařilá, a to v přehnanosti scén, vtipných hlášek a bláznivých honiček. O trumf se rozhodně nejedná, jednička má prostě svoje kouzlo, avšak vtipy nechybí, bláznivých scén je však ještě víc, dobrodružnost nechybí a 118 minut je naprosto v pohodě koukatelných a v mém případě nedostačujících. American pie dávno vyšly z mody, ted jsou na řadě Reno a Clavier. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Asi som jeden z mála, komu to prišlo lepšie ako jednotka. Tá ma totiž napriek svojej značnej sláve a originálnosti nijako zvlášť nenadchla. V pokračovaní však už rozumieme o čo ide, rovnako ako aj chatrným pravidlám filmového cestovania časom a tak sa nič nemusí vysvetľovať a v najlepšej francúzskej tradícií, od samotného začiatku v zbesilom tempe, prebiehajú zámeny a omyly a nedorozumenia... V podstate sa síce opakuje schéma prvej časti, ale vtipov, slovných aj situačných, je zasa podstatne viac, podobne ako Christiana Claviera, ktorý sa v porovnaní s Renom predral do hlavnej (viac)úlohy a to je fajn, lebo ten cirkus jednoznačne ťahá vpred (i vzad) a rola poživačného, mimoriadne prispôsobivého a hrubého odroňa mu sadla ako máloktorá... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá, pokud druhej díl využívá stejnej námět, ale jenom vytváří trochu jiný komediální situace, má vždycky jednička jasnou výhodu v tom, že prostě byla se svym nápadem první. Tentokrát ani příliš neplatí rčení "more of the same", jelikož tý zábavy je přece jenom o něco míň než minule a víc bavit jsem se začal až v druhý polovině stopáže. Nemůžu si pomoct, ale opět by se dalo ze střetu středověkejch buranů s dnešní moderní dobou dostat poněkud víc, tři jistý hvězdy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Prokletí pokračování opět dodrženo. Jednička byla ikonou, zato dvojka byla výsměchem. Dost mě rozčilovalo, že tam prakticky skrze celý film furt někdo řval a to mi prostě lezlo na nervy. Nejvíce jsem se nasmál, když Jacquille řídil auto v tom lese. Christian Clavier zkrátka opět nezklamal. Hold to není ten skvělý první díl, ale ještě se u toho dost nasměju. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • Když hrabě Godefroy (Jean Reno) a Jacquouille (Christian Clavier) ukradnou policejní auto a řítí se neřízeně z lesního srázu na silnici, tak těsně před tím, než se na ní dostanou, lze v záběru z vozu směrem k silnici v levé části obrazu zahlédnout štáb, který stojí na silnici. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama