Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nejlepší byly starý díly s Holým a Kohoutem (kombinace filmových scén a hlášek...Vetřelec IV: "Tak je sežereme my. ""To nezvládnem, jsou moc velký." "Já myslím nepozorovaně, po kouskách, aby si toho nevšimli."). Čtvrtníček mi ze začátku nesedl, ale pak jsem mu přišel na chuť a pochopil, že jeho humor je hodně podobný mému, tj. z něčeho si dělám srandu, ale ani to dělání si srandy vlastně neberu vážně a to celé na druhou... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem měl tento pořad o filmových novinkách hodně rád. I já v něm našel řadu inspirací a dvojice moderátorů nebyla rovněž vůbec špatná. Jejich forma byla zábavná, poutavá – no prostě OK. Když se toho chopil Péťa Čtvrtníček, už to bohužel tak zábavné nebylo. Jako herce a komika ho mám rád, ale postupem času ty jeho gagy zaváněly i mírnou trapností a to je ještě slabé slovo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Informační hodnota je veskrze nulová. Přesto je Kinobox nezapomenutelná záležitost a to díky svým začátkům, když něm excelovalo se svými scénkami a skeči duo Holý - Kohout. Tehdy by to bylo za 4*. Nyní se Kinobox po letech navrátil k vysílání s živým komentátorem a ač se může Čtvrtníček snažit sebevíce, tak to většinou nefunguje, ale stále lepší než předchozí mnohaletá podoba kdy ty zbytečné reklamy (ehm, pardon - reportáže) běžely podbarvené pouze šedivým voiceoverem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama