Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré filmy. Jsou i špatné filmy. Jsou zábavná béčka. Dokonce jsou i filmy tak špatné až jsou dobré. Pak existují výtvory jimž ani koňská dávka nadsázky nemá sebemenší šanci pomoci. No a pak je tu DOA: Na život a na smrt. Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola. Myslím, že obrázek již máte. Dead or Alive je prostě snímek mimo věškeré běžné kategorie. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylová brainwash zábava, která videoherního ducha vyždímala do posledního bajtu a nechala se přetavit v nekompromisní akční nářez, který dává vzpomenout na časy Mortal Kombatu, jenž svého času lahodil oku žánrově zatížených fandů. Spoře oděné slečny bojují v impozantním tempu v mistrovsky nasnímaném, sestříhaném a hudebně podbarveném fetiši, u kterého bude pět ze čtyř erotomanů slintat blahem. Vysoce umělecký zážitek a povinná záležitost pro všechny, kteří vyrůstali z joystickem v ruce, a když jim ho rodiče sebrali, šli si listovat Esquirem. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Než začnete tohle dílko kritizovat, zkuste mrknout alespoň na pár videí z této hry. Do "Mortal Kombatu" tomu opravdu něco chybí, ale tohle je trochu o něčem jiném a charakter a hlavně podstatu té hry se podle mě docela vystihnout podařilo ;) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je strašná ptákovina. Všechno hezké bylo ukázáno v trailerech a film je jen stupidní variace na mortal kombat, kde jsou nejlepší bojovnice(a jediné co přežijí :D) samozřejmě světové modelky nebo zpěvačky. Na druhou stranu vidět Holly Valance nahou a zakrytou pouze ručníkem, to potěší každého muže, chlapce a možná i dívku. Holly je totiž jednoznačně nejhezčí ze všech protagonistek a také je z ní cítit jaká to umí být mrcha. Bojové sekvence jsou tak trochu ... tragické. Např. na první pohled hezká bitka mezi Holly Valance a Sarah Carter(mimo jiné obě krásné slečny oblečené jen tak aby nedostali "nepřístupno do 18nácti let") v dešti blízko vody působí krásně, ale při delším sledování si divák uvědomí jak stupidně je bitva vymyšlená, žádná energie, žádný tah na branku, žádný pořádný boj, jen dvě hezké holky v bikinách ukazují co je za 14dní tréninku naučili. Promrhaný potenciál, který stojí za to jen když toužíte po těch hezkých tělech :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama