Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Než začnete tohle dílko kritizovat, zkuste mrknout alespoň na pár videí z této hry. Do "Mortal Kombatu" tomu opravdu něco chybí, ale tohle je trochu o něčem jiném a charakter a hlavně podstatu té hry se podle mě docela vystihnout podařilo ;) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna hvezda navic za ty japonske mimogravitacni skoky, supermanske behy a nadherne bojove umeni, to vse ve zpomalenych zaberech. To ja rad.. Celkove mi ta asijska cast pribehu prisla nejzajimavejsi, ty dalsi holciny sice nebyly vubec spatne, ale taky trochu nezajimave.. Souboje zvladnute na jednicku (nejsem zadnej asian geek, takze je mi jasne, ze souboje v tomhle filmu nejsou proti tem v tech opravdu japonskych a cinskych, resp. thajskych a dalsich nicim). Ale me staci i tohle. Asi nejlepsi zpracovani hry, ktere dosud bylo na platne, coz me zaroven udivuje a zaroven naplnuje respektem. Zaver je pekne parodicky a tu bitvu bych teda chtel videt :-)) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je strašná ptákovina. Všechno hezké bylo ukázáno v trailerech a film je jen stupidní variace na mortal kombat, kde jsou nejlepší bojovnice(a jediné co přežijí :D) samozřejmě světové modelky nebo zpěvačky. Na druhou stranu vidět Holly Valance nahou a zakrytou pouze ručníkem, to potěší každého muže, chlapce a možná i dívku. Holly je totiž jednoznačně nejhezčí ze všech protagonistek a také je z ní cítit jaká to umí být mrcha. Bojové sekvence jsou tak trochu ... tragické. Např. na první pohled hezká bitka mezi Holly Valance a Sarah Carter(mimo jiné obě krásné slečny oblečené jen tak aby nedostali "nepřístupno do 18nácti let") v dešti blízko vody působí krásně, ale při delším sledování si divák uvědomí jak stupidně je bitva vymyšlená, žádná energie, žádný tah na branku, žádný pořádný boj, jen dvě hezké holky v bikinách ukazují co je za 14dní tréninku naučili. Promrhaný potenciál, který stojí za to jen když toužíte po těch hezkých tělech :) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pred zapnutím filmu som vedel do čoho idem a tak som sa snažil byť zhovievavý menším chybám a prešľapom. Ale keď mi tie neznesiteľne chybné, debilné, otrepané, lacné a navyše nanajvýš trápne scény priam rezali oči a v hlave som mal pri tom ako po atómovke, povedal som si, že toto je už aj na mňa veľa. A keď do hlavnej úlohy obsadia nechutnú a pre mňa neznesiteľne odpornú a nesympatickú Devon Aoki, potom sa výsledku nečudujte. Ostatným obsadením si to však celkom vyžehlili, niektoré akčné súboje sú celkom fajn a vzhľadom k rýchlemu plynutiu (necelá hodinka a štvrť) sa to odpozerať dalo. 40%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama