Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

woody 

všechny recenze uživatele

Trio charismatických hračiček, neomezený rozpočet BBC (takhle má vypadat veřejnoprávní televize, vy šupáci z Kavčích hor) a šílené nápady plné destrukce a suchého humoru... A to nerozpoznám diferenciál od převodovky... (pravý Top Gear počítám od příchodu Jamese "captainna slowa" Maye, tak dokonale sehraná parta moderátorů tu nebyla hodně dlouho) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Esence trapnýho rádobyhumoru (pokusy o vtipy tu jsou opravdu ubohý) na pozadí světa motorů v plechovkách na 4 kolech. Již od roku 78 - síla! Mužská nejrozšířenější úchylka ve své plné kráse..."Úžasní" moderátoři tomu nasazujou korunku. Pořad, který nejspíš většině mužský populace prokrvuje penis, jinak si jeho oblíbenost nedovedu vysvětlit. Z normálních lidí se při sledování stávaj holčičky hrající si s barbínkama. Jeremy Carkson mi nepřipadá vtipný a už vůbec ne charismatický (je to nesympatický kretén). Dovětkem by mě zajímalo, kolik z těch zanícených místních fanoušků kdy vidělo alespoň jeden díl s originálním zněním. Dabing to má příšerně vlezlej a čiší z něj takový to umělý nadšení. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Nevím proč jsou tady na úvodní fotce tihle tři, protože tenhle starý Top Gear s něma nemá nic společného. Byl to takový základní kámen toho co jsme mohli vidět později a nebylo to špatné. Neviděl jsem všechny díly, ale bylo na co koukat a občas některý z moderátorů i pobavil (Clarkson už tehda věděl jak pobavit). ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle ´´fenomén´´ mě úplně minul. Nevím, co je tak úžasnýho na nějakým anglánovi, ktery si vozí zadek v autech cenové kategorie od 1,5 milionu nahoru a u toho se snaží být děsně vtipný. Asi jsem divnej...nebo prostě jen nezapadám do skupiny mladých i starších chlapů, co se vyžívají v tunningu, rychlosti a co mají mokré sny, když se jim zdá o tom, že vyhráli mustanga v loterii. Tahle vášeň pro drahé kusy plechu mě fakt míjí. Mám trochu jiné hodnoty v životě, tak proto odpad. ()

Lauri 

všechny recenze uživatele

Jako kompletní automobilový laik jsem se na tento pořad začala dívat pouze pro odreagování. To, že se z toho vyklubala prvotřídní zábava, při které pokaždé brečím smíchy, i když pomalu ani nevím, kde má auto motor, je pro mě asi jedno z největších překvapení posledních let. Největší zásluhu mají samozřejmě hlavní 3 protagonisté, kdy je velmi těžké říct, který z nich je moje osobní číslo jedna. Hammond je prostě cute, taková tichá voda, co břehy mele a já se na něj nemůžu vynadívat. May naopak lahodí mé silně sarkasticky založené duši a Clarkson, i když je arogantní jako prase, může si to v rámci možností dovolit, protože je prostě a jednoduše tahoun celého pořadu.A ty jejich speciály.. Když si vzpomenu na Most přes řeku Kwai, ještě teď mám co dělat, abych nevyprskla smíchy. Lidi, tuhle věc já prostě miluju. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (71)

  • Šou je známá kritikou různých automobilových značek, aniž by se dostala do větších problémy s automobilkami. To je způsobeno tím, že ji financuje přímo BBC místo toho, aby ji sponzorovaly automobilky. (Maulincio)
  • James May vlastní mnoho vozů, především má ale slabost pro luxusní limuzíny značek Rolls-Royce nebo Bentley. (Mr.Hudson)
  • Na otázku: "Jaký je váš nejoblíbenější díl z Top Gearu?" všichni odpověděli: "Botsvanský speciál". A pro Jeremyho a Richarda ještě všechny díly, kde se James mrzačí. (Maulincio)

Reklama

Reklama