Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Na komedii Porky jsem se dostal pouze z jediného důvodu. Když jsem byl mladší, tak se mi líbila hra na konzoli Atari 2600, ,, Porky's". Ta hra se mi strašně líbila (I když dnes je můj pohled na tu hru strašně primitivní), že jsem byl prostě nucen si pustit filmovou předlohu. Na oči se mi ulepila tato erotická komedie, která rozhodně není mistrovské dílo, ale hodně se mi líbila. Chvilkami mi ale strašně připomínala fiaskový seriál jménem ,, South Park" (Jediné pozitivum na South Parku byl ten velkofilm s názvem: South Park: Peklo na zemi). A právě si o téhle komedii myslím, že by z ní byla perfektní animovaný seriál pro starší. Bylo by to daleko lepší než nějáký hloupý seriál South Park. 4*. ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Ak vydržíte celý film pozerať až dokonca, uvidíte niekoľko ťažko zabudnuteľných scénok. V dievčenských sprchách a v riaditeľni. Niekoľko v celku pekných nahých dievčat a krásne veterány dokážu potešiť nejedno chlapské oko. NIE: Málo vtipu, ktorý nie vždy funguje (toto je komédia?!), mizerné hranie a konflikt, ktorý stavia iba na hlúposti jednej z vedľajších postáv. A že existuje aj Porky's 2? Toto mi raz vrchovato stačilo. ()

Reklama

cure 

všechny recenze uživatele

Tak na VHS-ku s týmto "skvostom" sme sa zložili veľmi, veľmi dávno s kamarátmi na burze s tým, že nám dotyčný pán predáva kvalitné péčko. V tom čase bolo samozrejme sklamanie obrovské, ale za to na Kim Cattrall ako na Honeywell z Porky už asi nikdy nezabudnem a žiadna kvázi inteligentná Samantha Jones zo Sexu v meste mi už z nej dojem nepokazí. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Komedií jako je Porky si musí současník považovat, protože něco podobného už dnes nikdo nenatočí a určitě bude jednou někdy uvažovat, že tento film i zakáže. Porky je plný šovinismu, rasismu, antisemitismu a hlavně dehonestuje ženské pokolení, protože se tu holky smějí úchylným vtípkům mladých kluků, kteří nemyslí na nic jiného než sex. A přitom, jediné, o co tu jde, je zábava, která opravdu baví. Asi by si tato komedie čtyři hvězdy nezasloužila, protože ve výsledku nejde o zas takové umění, ale Kim Cattrall tu částečně ukázala svýho bobra a to se počítá. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jeden by se, soudě dle zdejších ohlasů, těšil na Prci, prci, prcičky v luxusním osmdesátkově béčkovém balení, ale dostává se mu jen nepříliš vtipné oddychové záležitosti, která především potvrzuje, že Kim Cattral aka nestárnoucí nymfomanka Samantha Jonesová ze Sexu ve městě, zde v roli "Lassie", opravdu nikdy neměla potíže se (nejen) svlékat.. A tak "lov na bobry" s infantilně destruktivním koncem může začít !! ;) Přiznám se, že mě nejvíc překvapila skutečnost, že ač hrála sedmnáctiletou, bylo jí už 26, ostatně to už bude nejspíš americká obsesivní zvrhlost obsazovat třicátníky do rolí sedmnáctiletých studentů !! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama