Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

I tučňáci jsou jedni z těch, kteří svou typologií baví jen při prvních pár dialozích. Říká se, že o Vánocích nemá nikdo být sám, ale dospělí to s trochou štěstí přežít mohou. Taky jsem dnes večer sám, když tohle píšu. Ale u dětí by to platit rozhodně mělo. A třeba se i oni díky tomuto filmečku něco naučí. Myslím, že malí se rozhodně pobaví mnohem víc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z krátkých filmů ze světa "Madagaskaru". Je vtipný hlavně proto, že zde nevystupují hlavní postavy, ale jen oblíbení tučňáci. Tohle je zrovna celkem známý kousek, protože, pokud se nepletu, vysílal se i na našich televizích, respektive některé z nich. Pobaví, ale velký dojem to asi nezanechá. Na Vánoce je to prostě fajn. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nejúdernější a nejhravější sekvencí Madagaskaru jsou tučňáci. Jejich následující zpracování bylo jen otázkou času a počátek bývá vždy nejsvěžejší a nejpůvabnější. Přání se mají plnit o vánocích. Sebejistý Skipper, soucitný Private - Vojín, Kowalski a Rico jsou vždy připraveni k akci. Vánoční idylka na tučňáčí způsob je rozvernou blbůstkou, která pobaví. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +vtipné, zábavné -trošku animace, některé dialogy nejsou tak vtipné/// Rozhodně animák, který pobaví, dá se zhlédnou vícekrát. Hudba v titulcích je dinamická a některé akce samotných tučňáků jsou perfektní. Důvod proč nehodnotím víše je ten, že se mi nechvěla bránice tolik, jako třebas u veverky z Doby ledové. Přesto sou zde zábavné momenty. "Už můžu udělat KABOOM" "Ještě ne" ":-("/// Celkem 79%/// ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Kowalski, Rico, Skipper, Pěšák... Supr čtverka tučňáků, kterou rozhodně stojí za to vidět. "Je jeden z nás, pánové. Všichni znáte tučňáčí krédo. - Nikdy se nekoupat v oleji a těstě? - Ne! To je mroží krédo. Naše zní: "Nikdy neplav sám." --- Pamatuješ na tučňáčí krédo? - Co má fritování se vším tím společného? - Ne tohle, to druhé. "Nikdy neplav sám." " KABOOM!!!"... 80% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama