Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

Torision 

všechny recenze uživatele

Pohodová teenagerovská komedie. Jasně, k tomuhle video-pokračování se už neupsali původní herci, ale to ještě neznamená, že by se tenhle film dal hned hodit mezi odpad. Příběh samozřejmě není zrovna dvakrát zamotanej a rozhodně se tu režisér nepokouší o umění, ale rozhodně jde o film , který se nese na vlně předchozích dílů. Ani mi v hlavní roli nevadil dost přehrávající Hilgenbrick, kterýmu se pár vtípků povedlo. A když už nic, tak film aspoň oživý Eugene Levy, kterej je prostě legendární. Oddychovka, která rychle uteče. Nic víc. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jedničku a ani tu jsem nesledoval nijak moc pečlivě. Ale tohle jsem doslova proklikal za dvacet minut. A i tak jsem viděl asi všechno, co se tu vidět dalo. Některý děvčata jsou hezký (aby ne, když je museli vybírat mezi stovkama adeptek "herectví"), "vtípky" jsou vohraný a vulgární jako vždy v dnešních teen komediích. Hlavní hrdinové jsou schematičtí jak podle pravítka kreslený karikatury. Kčertu, ani nevím, jak to hodnotit, protože už dlouho jsem nic horšího neviděl. I odpad je v tomto případě lichotka. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle spin-off sérii moc rád, ale prostě se jí nemůže vzít, že tu jsou nějaké ty vtipné momenty. Pravda, nejvíce se filmy navzájem vykrádají, ale nic to nemění na tom, že je to sem tam pořád vtipné. Víc mě ale dostala ta romantická rovina. Asi jsem někdy opravdu až moc sentimentální. Ty postavy, až na hlavní dívčí hrdinku, jsou ale opravdu příšerné. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo ma na týchto prcičkách absolútne vytáča? Je to hlavným hrdinom, Stiflerov brat a jeho predstaviteľ je strašne trápny, tentoraz ani jedna scéna nevyzerá na zasmiatie. Prci, prci, prcičky boli skvelou oddychovkov, štvorkou sa respektívne začína nová nevydarená séria, ktorá s inými predchodcami nemá nič spoločné. Neskutočne trápne a neoriginálne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První prcičky, který vlastně nejsou prcičky. Jenom si propůjčili značku, jedno příjmení a příběh tvůrci nahodili do tábora, kde se tehdy odehrávala jedna nezapomenutelná scéna s flétnou. Uznávám ale, že to bylo docela v pohodě. Žádná pecka, ale sympatičtí herci dodali fajnové atmosféře, která neurazila, nenaštvala, nepřekvapila. Prostě film, u kterého si odpočinout je to nejlepší, co člověk může udělat. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)
  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama