Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Kongu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tejto sračke jazdí STV1 už 4 roky, brániac kvalitnému programu, a berúc od nás šesť euri na mesiac, to fakt neni normálne. Je to nepatričná grcka, kde sa nič nerobí iba vedú hnilobné dialógy typu: ,,Si ako slnko, ako rozkvitajúci púčik na strome!´´ Debilný dabing, superdementné zápletky, snažiac sa tváriť, že to všetko na seba naväzuje, ale popritom je každá odporná ,,epizóda´´ o volovine iného charakteru a plné štekov typu: ,, Môžeš sa na seba hanbiť, Lucarfakokotus!´´ (či ako sa to tí hlupáci volajú, ) kým v ďalšej hnilobnej epizóde sa vraví: ,,Lucarfakokotus, som na teba pyšná, zachránil si mi decko!´´ Vážne nenachádzam viac slov čo by lepšie obsiahlo túto nepotrebnú, fušerskú mľandráčinu! TFUJ S dokonalým pohŕdaním, Kongu. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože ZA CO??dívala jsem se na to doslova s otevřenou pusou a naprosto jsem nepochopila poitu německé telenovely..Strašné!!!!Naprosto nepřípustné, že existuje na světě tolik talentovaných filmařů ale třeba zrovna tahle blbost spatří světlo světa a nikdy nepochopím tuhle logiku... To je jakoby si řekli nemám čím zaplácat visílací čas dám tam tuhle blbost NEUVĚŘITELNÝCH 70 minut nebo kolik to jelo V KUSE....panebože....nezlobte se ale ten kdo se na to dívá musí být potom asi opravdu vymazaný... ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Verner už má x-tou ženu, ale stále miluje svou ex Šarlotu, která už má x-tý účes. Záporáci se přelévají v nejlepší kamarády a naopak... prostě nikdo není černý, nebo bílý. O absurdní situace není nouze - ať už jde o ztrátu paměti, citů!, slepotu, rakoviny a nádory, spoustu nemanželských dětí (Vernere! Ty kanče!), africké princezny, argentinskou mafii a podobně. Přes to všechno si můžeme být jistí, že budeme sledovat další a další dvojice, které si jsou sice souzeni, ale cesta k jejich lásce bude nesnadná a zlomí srdce mnoha lidem. Ach :-) Já si na tento hotel docela zvykla a ráda se kouknu (i když občas prskám smíchy)... zrovna teď je tam zima a ta krajina je nádherná. ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, ľudia, až taká katastrofa to nie je :D No dobre, možno je seriál ( alebo skôr telenovela ) plný presladených scén, jedna maličkosť sa naťahuje cez 100 dielov, vrah vždy unikne spravodlivosti, obvinia nevinného a pravá láska nakoniec vždy zvíťazí. Teraz ruku na srdce. Ktorá telenovela takáto nie je? Odo mňa si zaslúži 1* a to za to, že hocikedy zapnem telku, vždy, zdôrazňujem - vždy- beží toto. Iní herci, rovnaká téma, po roku starí herci, rovnaká téma, po polroku zmiešaní noví a starí herci, téma ostáva. Tak čo, aspoň sa babky nenudia. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál, u kterého můžu úplně vypnout. Postavy se sice chovají jako banda trotlů, je až k nevíře, jak i ty nejjednodušší situace řeší nesmírně komplikovaně, ale asi právě tahle nereálnost mě baví ze všeho nejvíc :) "Musíme si promluvit." "Miluji tě!" "Přirozeně!" "Omlouvám se..." ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Fürstenhof v skutočnosti nie je hotel, zábery z jeho izieb, recepcie, kuchyne a ďalších interiérov sú natáčané v štúdiu. (nico_1)
  • Úvodní píseň k seriálu nazpívala Curly, jmenuje se "Stay". (PeterAga)
  • Fürstenhof sa nachádza v nemeckej dedine Vagen. (nico_1)

Reklama

Reklama