Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted a Barney se připletou ke rvačce, a aby připadali holkám atraktivnější, předstírají, že se jí i zúčastnili... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marshall je totální magor! Absolutně mě sundal čoko pauzou a světelnými meči! Robin jen potvrdila, že je vážně lehká coura a Ted s Barnyem rozjeli slušnou hru na bitku. Konečně zas jeden dobrej díl, který by si člověk mohl pouštět častěji a stejně vždy pobaví... Marshalle, tohle je za Tebe! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné se stalo skutkem. Dvě za sebou. Čekal bych leccos, ale tohle fakt ne. Tvůrci nabrali v odepsané čtvrté sezóně jakousi zvláštní energii, a potom, co si dlouho hráli na vztahové poradenství, se vrátili k natáčení sitcomu. Desátá epizoda mě převelice bavila, a přestože se v ní vyskytl barman, kterého jsem nikdy neviděl, ale všichni se tvářili, že trpím Alzheimerem, hodnotím plnou palbou, protože Marshall. / Poučení: Morální převaha je moc fajn, ale ve rvačce se moc nepočítá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Fight" (Bitka).Barneyho Stinsona a Teda Mosbyho zatiahne barman z ich obľúbeného podniku do bitky s partiou neznámych chlapíkov. Aj keď sa takmer vôbec do nej nezapoja, tak sa tvária ako najväčší siláci. Chcú tak zapôsobiť na Lily a predovšetkým na Robin. Avšak po čase sa odhalí pravda o ich bitkárskych (ne)schopnostiach. ***** ()

Zajímavosti (4)

  • V této epizodě se v menší roli objeví Jorge Garcia, známý ze seriálu Ztraceni (od r. 2004). Jeho postava nadiktuje telefonní číslo 4 8 15 16 23 42, což je odkaz na zmíněný seriál, kde tato čísla hrají velkou roli. Při rozhovoru s Barneym (Neil Patrick Harris) také prohlašuje: "Byl jsem na tom ostrově celou věčnost." (Rimer545)

Reklama

Reklama