Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (395)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Představuju si naživo modelovou situaci: naše partička pěti brejlounů se sejde v knajpě a po třetím pívu někdo nadhodí: "hele a co kdyby někdo z nás začal randit se superholkou?“ Téma je shledáno dostatečně nosným a během následujících tří hodin vymyslíme z fleku obrovskou řadu fórů. A jsem si bohužel jistej, že víc než dvě třetiny těchhle našich pindů by byly vtipnější a nápaditější než to, co zas jednou předvedli ubožáci z Hollywoodu. Proboha, chlapci s báječnou klikou! Nezapomněl náhodou někdo, že točíte komedii? Takže pro příště si pamatujte, že když už máte jednou k dispozici rozpočet velikosti HDP Bulharska, zaplaťte v hospodě tři píva náhodným typusům, ať vám do scénáře vymyslej aspoň ňáký fóry. Nemusí jich bejt moc. Stačí, aby byly vtipný. Celá komika "bejvalky“ totiž spočívá v tom, že Uma Thurman má jakože... tohlecto... superschopnosti. "Haha. To jsme se ale nasmáli, pane Reitman!“ O zoufalství s názvem "děj" se nezmiňuju vůbec, protože bych musel zabrousit do vod velmi nekonveční češtiny. Nebrat! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ľahká, nenáročná a pohodová komédia obsahujúca pár slušných vtipov a keďže režíruje môj krajan Reitman, slávny to režisér legendárnych Krotiteľov duchov aj výborné triky. Luke Wilson je sympaťák, no Umu by som radšej videl v tom sexy oblečení z Kill Bill, pretože tie okuliare a parochňa, no neviem... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších filmov, aké som v poslednej dobe videl. Dobrý nápad zabitý hrozným spracovaním. Mám pocit, že tam nefungoval ani jeden jediný vtip, o nejakej chémii či tempe ani nehovoriac. Luke Wilson ma definitívne presvedčil, že je mizerný herec - než sa znovu dívať na jeho vyznanie lásky Anne Faris, radšej sa budem týždeň dívať na telenovely, pretože v nich nájdem viac skutočného herectva (navyše Owenov nepodarený brat pribral, takže má na tvári čosi ako o dve čísla väčšiu kožu). Uma je ako G-Girl sexy, ale inak vlastne len tak samoúčelne afektuje. O odpornej Anne Faris, ktorú naozaj neznášam, ani nehovoriac. A k tomu hrozné triky... Skrátka šokujúco zlý zážitok - a to mám Ivana Reitmana medzi 5-hviezdičkovými záležitosťami (jasné, kvôli Krotiteľom duchov). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší scéna je, jak Anna Faris stojí v krátké sukni / bohužel ne zase tak kratké / na štaflích a pod ní stojí ten hlavní hrdina a čumí tam, kam káže zákon. Tahla scéna mohla bejt klidně celej film, to by ovšem film nesměl točit známej "rodinář" Reitman. Umičku nám Reitman neslíknul pro jistotu vůbec a sex se super ženou odflákl zcela, přitom právě tohle téma mohlo nahodit film k pěti hvězdičkám. Jen doufám, že holky po nás za chvíli nezačnou házet žralokama. Dneska jsou totiž ženský schopný úplně všeho. Jednou nepřinesu prachy domu a poletí po mě žralok. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film Reitmana? Ale jděte. Já se bavil královsky, hudba byla tak neskonale parádní že jsem si obstaral i soundtrack, režie byla v pohodě, efekty pohodové. A navíc Faris je roztomilá a praštěná. Humor mi přišel takovej sice jednoduší ale o to víc jsem se zasmál. Nemám moc výtek, a v budoucnu si film dám znova. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)

Reklama

Reklama