Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (395)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel natolik stupidní, že jsem v jeho průběhu litovala máminých peněz, za který jsme šly do kina. Scénář absolutně bez nápadu a ženská obdoba supermana (kterého jsem bohudík nedokoukala) je maximálně trapná. Nic nemůže ani poměrně slušné herecké obsazení. Z tohodle Uma s Lukem nic víc vykřesat nemohli. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +parádní námět, velmi příjemné dialogy, mnoho vtipných situací, fain hudba, a hlavně moji oblíbení herci (především Anna Faris) -snad jen možná až příliš rychlý děj (no jo, hold jsem zvyklej na Smallville)/// Tak tenle film se mi námětem hodně trefil do noty. To co nedokážou filmy a seriály o Supermanovi (láska, sex, vtipné situace) mi tento film nabýdne vrchovatě. Je sice pravdou, že mě napadlo spoustu dalších možných situací, které se zde mohly oběvit. Ovšem i tak je to solidní porce hlášek a gagů. Já se dobře bavil. Navíc všechny žánrové prvky jsou zde hodně vyrovnané a příjemě mě překvapil i scénář./// Celkem 80%/// ()

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodová a průměrná komediálně-romantická variace na supermana, jen tentokrát v roli nezdolného hrdiny uvidíme ženu, která nezvládá rozchod s milencem. Kromě hodně otravné střední pasáže filmu, kdy je Uma Thurman opravdu nesnesitelná, se divák bude solidně bavit. Alespoň že Luke Wilson si konečně mohl uvolněně zahrát příjemného chlapíka. Hudba: Teddy Castellucci ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Příběh o neurotické superhrdnice, která po rozchodu s "největší" dosavadní láskou, se začně mstít nekonvenčními zbraněmi, např. vynese vám auto na oběžnou dráhu nebo vám hodí žraloka do obýváku :) Rozhodně zábavný filmeček, dobře obsazený, na který se příjmně kouká. Plus Uma Thurman, jako G-Girl jí to vážně seklo!!! ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama