Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (448)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Bože, pomoz mi změnit svět !!!" Předně podotýkám, že je to komedie pro celou rodinu. A myslím, že spokojenější bude dětská část publika. Já kvituji, že se zde nikdo zbytečně nepitvořil. PŘÍBĚH:*** když pochopíte, že se budou bavit i vaše děti, může vám to připadat pohodové. Nemusíte věřit všemu co se děje, ale nic vás snad ani neurazí./ HUMOR:*** není to ten typ komedie, kdy se budete držet za břicho. Dobrá nálada by vám však mohla zůstat. A že je tu mnoho klišé? Tvůrci neaspirují (doufám) na Oscara./ AKCE:** za předpokladu, že budeme schovívaví. A oceníme snahu v závěrečné pasáži./ NAPĚTÍ:0 vaše nehty by mohli zůstat celé, pokud se nebudete chtít v amoku prokousat ke konci. Takže: S.Carrell je mi sympatičtější když hraje dospělého dospělého a nezapomeňte přizvat ke sledování celou rodinu. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Občas mívám stavy, kdy mě skoro rozbrečí třeba sebedebilnější reklama nějakým způsobem útočící na city. Dneska takovej den byl a já při sledování týhle přehnaně teatrální frašky měl u pár scének zase ty rozněžnělý pocity, proto přidávám jednu hvězdičku navíc, ač je to irelevantní. Herecký výkony celkem trapný, nejhůř vyznívaly asi Carellovy grimasy à la Jim Carrey a vůbec celý to vlastně stojí za prd, já to ale v ten můj melancholickej den úplně odevzdaně dočuměl. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zatímco v Božském Brucovi byly Bohovy pohnutky logické, zde do konce nevíte, vo co mu vlastně jde. Tam, kde v Božském Brucovi nastoupily originální a vtipné fóry, a Jim Carrey řádil, tam se v Božském Evanovi mlátí do prstů, do hlavy, padá z výšky a Carell je nejlepší při scéně s holením. Tam, kde se v Božském brucovi utírala podlaha, tam s ev Božském Evanovi tancuje. Božský Bruce byl vtipný. Božský Evan není. Film za dvě hvězdy, i se super ultra ega trapnými tancovacími závěrečnými titulky ale jen za jednu) ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci si stěžovat na moralizování, přeci jen Bruce se toho docela držel taky. Ovšem sequel nepochopitelně spadl do cílovky nižšího věku a není tu Jim, aby to vytáhl. Steve Carrell by vtipný v Bruceovi, možná proto, že ho bylo málo a Carrey byl při tom. Bruce Almighty nebyla rodinná hovadina, byla to šílená i přisprostlá komedie. A tady se zpronevěřilo 200 mil. u filmu, kde se moc nezasmějí ani s upřímností nepoučí dospělí ani děti. Nechápu proč. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

So Steveom Carellom mám problém. Pri dobrých komikoch mám rád ich osobitosť, jedinečnosť, ktorou si ma získajú, ale Steve mi stále príde len ako lacnejšia a novšia alternatíva za Jima Carreyho (odhliadnuc od toho, že toto je pokračovanie Jimovho snímku). Ale zvieratká to všetko zachraňujú, dokonca ani z Freemanom už nie je toľko srandy. Toto bol už takmer doinný snímok. Nečudo, že si na seba nedokázal zarobiť. 60%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Zásilku dřeva od Boha (Morgan Freeman) doručí společnost AlphaΩ Hardware. Jde o narážku na "Knihu zjevení", kde Bůh praví: "Já jsem Alfa a Omega, počátek i konec." (xjane)
  • Ve filmu bylo použito nejvíce cvičených zvířat od počátků světového filmového průmyslu. Bylo jich 177 druhů. (EMMY)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama